Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon miért védelmez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon miért védelmezi majdnem minden férfi a nőket szőke hercegként fehér lovon?

Figyelt kérdés
Bármelyik férfi akárcsak egy kis kritikát is meg mer fogalmazni bizonyos nőkkel szemben ezen az oldalon (nem, nem a "Minden nő qrva!" típusú kommentekre gondolok, azok tényleg síkhülyék), azt a többi férfi egyből darabokra szedi, hogy "Te nem vagy férfi kispofám!" és társai. Ezek a hapsik azért csinálják ezt, mert azt gondolják, hogy ezáltal majd a nők a hősies, lovagias viselkedésükért cserébe majd rá fognak szállni, mint légy a szharra? Mégegyszer mondom, nem a nőgyűlölő kommentekről beszélek, de múltkor láttam egy kérdésnél, hogy a kérdezőt zavarta, hogy a barátnője hazudott neki a múltbéli partnerei számáról. Erre mi volt? Nem fogjátok kitalálni... "Legyél már férfi!", "Jobbat érdemel nálad!", "Az ilyen gyökereknek hogy lehet barátnője?", "Az már a múlt, ne legyél kis b.uzi!" Ezekről beszélek.
2021. ápr. 16. 09:53
1 2
 11/13 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Hogymi? Hol? Itt? A férfiak? Mitcsinálnak?
2021. ápr. 16. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
Ezen az oldalon? Európában nagyságrendekkel itt a legtöbb egy főre jutó nőgyűlölő.
2021. ápr. 16. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:
26%

"És szerintem az,hogy egy férfi elvakultan védelmezi a nőket..."

Értem mire gondolsz,ezek naívabb férfiak,így akarnak szellemi fölényhez jutni egy másik férfival szemben,nem vall nagy tapasztalatra a nők terén.Bár itt az oldalon kevés példát láttam rá.

2021. ápr. 16. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!