Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most is egyetértenek a "döngő léptű feleséges" véleménynél hevesen bólogató férfiak?
Amikor az az ominózus anyákat, szülés után elhízott nőket véleményező videója és kiírása megjelent, tele volt ez a szekció is meg több másik a helyeslő, egyetértő kérdésekkel, válaszokkal férfiaktól. Vajon ezzel a véleményével is egyetértenek azok a férfiak, most hogy az ehízott férfiakról alkotott véleményt?
igen, most is.
Függetlenül attól, hogy csak önpromózás miatt nyilatkozik ilyeneket, Magyarországon a világ egyik legelhízottabb országa, amiben sok minden közrejátszik, de főleg az, hogy átlag magyar lusta és borzasztóan tájékozatlan.
Elképesztő, hogy ezen az oldalon is (humán) diplomás nők olyan sötétek a témában, hogy azt hiszik, a zsírtól hústól lehet elhízni.
Nem normális az sem, hogy az átlag magyar péksüteményt reggelizik, és finomított CH nélkül nem tudja elképzelni az életet.
-az is elképesztő, hogy átlag férfi 90+ kg-os dagadék, és ez számít normálisnak
a legtöbb magyar meg elképesztően primitíven esett neki Norbinak:
-nyilván 100 kg-os férfi alatt Norbi sem a 190 cm-es izmos férfiakra gondolt
-Norbit én se szeretem, de ahogy nekiesett a sok (táplálkozáshoz nem értő) proli, az vmi elképesztő, normális cáfolatot még nem hallottam, csak a szokásos „törpézés”, meg „kit érdekel a véleménye”
persze ez nem meglepő abban az országban, ahol a nők nagy része vagy dagadt vagy alaktalan és 28 évesen már 35nek néz ki…úgyhogy érthető, h ez egy érzékeny téma
15.
Minden szavad igaz, sajnos.
Nem az igauságtartalmával van a baj a mondandójának (bár az anyukás kijelentésében azzal is). Itt arról van szó, hogy emeberekkel/emberekről nem beszélünk így. Akármennyire is hihetetlen, de a dagadt embereknek is van emberi méltóságuk, és ők is megérdemlik az alapvető tiszteletet, mint ahogy bárki más.
Ha megalázással meg ízléstelen beszólogatásokkal motiválunk valakit abban az emberben csak komplexusokat ültetünk el. Lehet hogy legogy, és az egészséges BMI-n belül lesz a testtömege, de a mentális egészsége tönkre fog menni, és én úgy gondolom, hogy ez túl nagy áldozat, egy szép testért cserébe.
Norbi amióta a pályán van, azt közvetíti, hogy csak akkor érdemes az ember a szeretetre (döngőléptű nél, csimpánzcsöcsű gérfiak), a szabadságra (zsírbörtön), a tiszteletre és az elfogadásra, ha nincs rajtuk 1 kg felesleg se. És én elhisuem, hogy ezt ő önmagával kapcsolatban igy érzi (komplexusok...khmhmkhm), de ha kicsit körülnézünk a világban, akkor rájöhetünk, hogy ez nem így van. Elképesztő, hogy mennyire a külsőségeken van a fókusz az egészség helyett. Pedik nem azért kell mozogni elsősorban, hogy szép kerek legyen a feneked, hanem azért, hogy 70-80-90 évesen is ki tudj kelni egyedül az ágyból meg el tudj sétálni a piacra. Akik egyetértenel vele, azok amúgy hallották pl. hogy Rékával vagy a gyerekével hogy beszél? Réka remeg a megfelelésikényszertől, és zerintem eléggé látszik rajta, hogy nem boldog. A fiát meg úgy motiválja mozgásra, hogy rákényszeríti, mondván ne legyen olyan ronda, mint az apja volt. Ennek az embernek tök egyértelműen mentális problémái vannak.
17.
Azért beszél ilyen stilusba,hogy többen felfigyeljenek rá beszéljenek róla,elég jól működik asszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!