Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy ilyen féfivel aki hisz az igazi emancipációba, férfiak ti mit tennétek ilyen helyzetben, de őszintén ?
Arról van szó hogy ha pl meg kell védeni egy csajt egy szórakozóhelyen van az utcán vagy valami ilyesmi.
Én őszintén megmondom hogy futnék ahogy a lábam bírja ha ilyet látnék eszem ágába nem lenne beleavatkozni. A rendőrségnek nyílván szólnék akik amúgy szintén azt tanácsolják ilyenkor hogy ne avatkozz bele.
Ugyebár régen a férfiak ilyenkor próbáltak lovagiasan viselkedni sokszor aminek nem feltétlen lett jó vége mert ők húzták a rövidebbet.
Ma viszont emancipáció van tehát ennek megfelelően egy nőnek akkor ilyen esetben is egyenlőnek kellene lennie egy férfival vagy éppen többel ha úgy alakul a helyzet.
A kérdés nem provokáció mert gondoljatok bele teljesen reálisan. Ti kockáztatántok a személyes épségeteket vagy egészségeteket egy vadidegenért aki más helyzben szóba se állna veletek nagy eséllyel ?
Férfiak ti is nézzetek magatokba. Tudom megvan a 80-90es évek filmjeinek a romantikája ahol a hős takonnyá veri a rosszfiúkat ilyen helyzetben de a valóság teljesen más ezt ti is tudjátok. Ráadásul ha esetleg meg is oldjátok a helyzetet mondjuk megússzátok 1-2 törött bordával, orrar, ököllel, akkor se kaptok a csajtól a valóságban semmit utána max egy köszit. Aztán a kórházi költésg meg a sok kín ami eztuán jön az soha nem lesz megfizetve.
Mi a véleményetek erről ?
Én inkább örökérvényű igazságnak mondanám. Az h valami régről ered nem azt jelenti hogy hülyeség hanem azt h kiállta az idő próbáját.
Neked pedih további szép napot kivánok . azért a szádról a habot töröld le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!