Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan lánnyal, aki nagyon gyakran szokott horror filmeket nézni?

Figyelt kérdés
Ha neked nem jönnek be a horror filmek, akkor ez miatt lehet össze se jönnél vele?

2021. ápr. 10. 17:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem ezen áll vagy bukik a dolog, de határozottan egy plusz pont.
2021. aug. 21. 01:54
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Engem nem zavar mit néz, mutatnék neki a darkweben olyat ami a valóság.

Mellesleg a horror film kedvelők csupán erős érzelmeket keresnek. Egy durva horror egy baráttal nagyon mély és pozitív nyomokat tud hagyni, mert ilyenkor extrém módon kiélesedik az összes érzéked és az elméd. Így bármilyen inger erősebb az átlagosnál,ha egy durva horror mellett átöleled a lányt és afülébe sugod,hogy én megvedelek. Velem mindig biztonságban leszél akkor valószinüleg beleégsz az agyába élete végéig

2021. aug. 21. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
12: Szerintem a horror kedvelők nagyrésze inkább történetet, történetben feszültséget és gondolkodtató csavart keres. Olyat, amin még a film után is gondolkodóba lehet esni. Nem feltétlenül a durvaság vagy az ijesztő elemek a kulcs egy jó horrorban.
2021. aug. 22. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
szerelmes filmeket szeretem. F
2022. ápr. 22. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!