Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos férfiak többsége jobban kedveli az egyszerű, sportos, nemsminkelő lányokat?
Figyelt kérdés
Vagy azért vágynának csinosabb nőkre, csak úgy vannak vele, hogy azok biztos sokba kerülnek és úgyse lenne esélyük?
Tudom, egyszerű lány is lehet "csinos", de a többség csak megnézi a szexi, kihívó, tip-top luxusnőket piros miniruhában és magassarkúban.
2021. ápr. 8. 17:51
11/12 anonim válasza:
a nem sportos nem sminkeseket jobban kedvelik, hogy nézne már ki a pocakos vagy vézna csávó egy sportos nő mellett ? He
12/12 anonim válasza:
Attól függ milyen az egyszerű...Most egy farmer ,póló nekem nem egyszerű ha egy csinos nő van benne,sőt szexis.De amikor semmi ízlése nincs ,és a ruházata is szürke egér hát....az nem jön be.Nem kell ágyon sminkelni,sem magassarkúban szaladgálni,de minimális apoltsag legyen meg.Sot néha taszító amikor egy non 10cm körmök,póthaj, műszempilla,😒😒😒😒nekem nem jön be...De egy szép hajú,minimalis smink ,ápolt rövid köröm,akar melegítőben is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!