Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajokat zavarná ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajokat zavarná ha a férfinak úgy lenne késő huszonévesen saját lakása, hogy az ára 2/3-át a szülei fizették neki, ő pedig az 1/3-át gyűjtötte össze magának?

Figyelt kérdés
Ismerkedéskor vagy később kapcsolatban. Zavarná-e, hogy nem maga vette a lakást egyedül, hanem a családja segített?
2021. ápr. 7. 16:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát kedves kérdező, aki gazdag családban nőtt fel, az szülei simán tudnak venni lakást neki...

Sok ilyen fiatal van, vállalkozók is...

2021. ápr. 7. 16:20
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Mi közük ehhez a csajoknak?
2021. ápr. 7. 16:20
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy! Csak az számít, hogy mid van. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy milyen úton jutottál hozzá!
2021. ápr. 7. 16:21
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel.
2021. ápr. 7. 16:25
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

Kit érdekel, nem kell ezt nagydobra verni. Egyik ismerősömnek úgy lett lakása, hogy eladta a '90-es évek elején minden dolgozónak kiutalt részvényeket, amiért nagyjából semmit nem kellett tennie.

Többen örökölték. Megint mások ilyen-olyan "nem szabályos" úton jutottak hozzá.

És ez általában senkit nem érdekel. Aki meg ezzel indít, "héj béjjjbe van ám lakásom, a kétharmadát a szüleim fizették, menő vagyok, miiiii" - az hülye! De nem kicsit!

2021. ápr. 7. 16:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna, amennyiben párt keresnék. Szerintem nagyon jó dolog, és szerencsés az, akit a szülei ilyen mértékben támogatni tudnak. Nekünk is segített anyósom házat venni, adott az önerőnkbe valamennyit. Egyik rokonom szerint nem kellett volna elfogadni, mert magunknak kellett volna minden fillérért megdolgozni. Őszintén megtettük amit tudtunk, gyűjtögettünk, amennyit lehetett. Anyósom pedig eladta a nagy házát és az abból befolyt összegből adott valamennyit, természetesen úgy hogy előtte megbeszéltük, hogy neki erre az x összegre (a ház árának töredéke) jelenleg nincs szüksége. Részletekben visszafizetjük neki, de ehhez is mi ragaszkodtunk, ő simán adta volna csak úgy.
2021. ápr. 7. 16:44
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Kíváncsi vagyok, hogy ez egyáltalán kinél, hogyan és miért kerülne szóba.. Kit érdekel? Kinél téma?
2021. ápr. 7. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
nem zavarna, én is hasonlóan fogok lakáshoz jutni idén. amúgy senkinek semmi köze hozzá
2021. ápr. 7. 16:56
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem vagyunk gazdagok, a szüleimnek viszonylag alacsony a fizetése és nincs nagy vagyona (2 lakás és kb néhány millió megtakarítás, a 2 lakásból is az egyiket örökölték ami ki van adva), csak apukám gyermektelen nagynénje meghalt és az eladott házának az árának nagy részét apukám felesben nekünk adta a tesómmal. Nem nagy sztori. Mondjuk hogy nekem félre volt téve ennyi idősen egy lakás árának 1/3-a (ami azért szintén nem kevés) annak köszönhető, hogy jó pár évet élet és dolgoztam kint külföldön és egész sokat tettem félre.

2.-5.-7. Én randiztam már olyan lánnyal, aki az első randin mondta, hogy nekik (neki és a 2 másik tesójának) az apukája mindüknek vett 1-1 belvárosi lakást. 21 éves volt a csaj. Vagy randiztam egy másik csajjal, aki szintén az első randin mondta, hogy neki a szülei vettek itt nem messze egy lakást. Ő talán 24 volt. Nem azt mondom ez mindennapos, de történtek már ilyenek.

Illetve a lakhatási körülmények ne mondjátok, hogy nem kerülnek szóba viszonylag hamar, mert de. Ezek tök alap dolgok pénzéhesség és anyagiasság nélkül is, hogy valaki megkérdezi, hogy a másik hol lakik és akkor kiderül, hogy szülőkkel, vagy albérletben, vagy többen, vagy egyedül, vagy saját lakásban, stb. Az 1+1-et utána pedig össze lehet rakni, hogy 28 évesen általában átlagosan fizető szakmával nem magának tette félre egy egész lakás árát.

2021. ápr. 7. 17:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Több ismerősömnek is a szülei vettek lakást/vagy besegítettek. Valamelyik 30 év felett van és még nem volt senkije.
2021. ápr. 7. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!