Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom Kb. 2 éve megismerkede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom Kb. 2 éve megismerkedett egy nővel, aki tetszett neki, de nem alakult ki kapcsolat köztük, mert a nő kapcsolatban van. De ők továbbra is tartják a kapcsolatot egymással. Van félni valóm?

Figyelt kérdés
4 hónapja van egy kapcsolatom. A párom és én is 40 felettiek vagyunk.Napi szinten csetelnek a nővel. Félszemmel ölelős szmájlit és talán szivecskét láttam. Amikor kérdeztem, akkor azt a választ kaptam, hogy csak barátok. Mi jól kijövünk. Egymás családjánál is voltunk már. Nem látom rajta a megcsalás tüneteit, ám engem mégis zavar és ezt említettem is neki. Van félni valóm

2021. ápr. 7. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Hat en joval fiatalabb vagyok nalad, igy sajat tapasztalatot nem tudok irni, viszont ha abnol indulok ki, hogy apamnak es a haverjainak hany ilyen "baratnojet" ismertem, igy azt mondanam, hogy van okod felni. Ok amikor a noi baratjuknak sziveket meg olelos szmajlikat/puszit küldenek akkor az azt jelenti igazabol, hogy a beszelgetes soran probalnak minden lehetoseget megragadni, hogy flortoljonek a novel vagy szanalmas pajzan megjegyzeseket tegyenek. A nok meg bar nem csalnak meg a parjaiat, megis ugy viselkednek mint a kamasz csitrik, vihancolnak, mert azert 40 felett ki van ehezve a bokokra, meg jól esik nekik, hogy valaki nyalja a segguket.

Ha meg rakerdezel a parodnal, hogy mik ezek a szmajlik, akkor meg azzal fog jonni, hogy csak "marhulnak" meg "ugratjak egymast".

2021. ápr. 7. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

10 te elolvastad a kérdést? Egy olyan nőről van szó, aki tudvalevően bejön a kérdező pasijának és napi szinten csetelgetnek. Nem a gyerekkori testi-lelki legjobb barátról, hanem egy nőről akit megdugna. Hogy meddig jut a dolog és kinek mi a célja ezzel a csetelgetéssel, azt nem tudjuk. De én megértem, hogy ez a kérdezőnek cseppet sem tetszik. Másnak sem tetszene fordított esetben. Aki kapcsolatban van annak is nyilván van magánélete meg barátai, de ez a fajta csetelgetés egy kvázi idegen nővel egyáltalán nem elegáns. És akkor finoman fogalmaztam.

Amúgy sokan ahhoz gyávák, hogy tényleg félrelépjenek, de az ilyen könnyed csetes flörtölgetés belefér kapcsolat mellett is, hogy legyezgesse az ember egóját. Ezeket a játszadozásokat az ember egy bizonyos kor fölött elég hamar átlátja és eldöntheti, hogy kíváncsi-e rá. Azt ugye te se gondolod, hogy a kérdező pasija meg az a nő lelki társak és örök barátok... őszinte tiszta testvéri szeretettel. Na hagyjuk már.

2021. ápr. 7. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
21%

Holnaptól ti nők sem álhattok szóba ellenkező neművel.

Elvégre egyenjogúság van !

Agyatlan tyúkok!

2021. ápr. 7. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

11-es vagyok, kedves 13-as. Az hogy ne kuldjon szivecskeket annak a nonek akit dugott volna ugy, hogy parja van, az nem azt jelenti, hogy nem allhat szoba ellenkezo nemuekkel. 🙃

Egyebkent igy, hogy van parom en sem chatelgetek olyan ferfiakkal, akiktol regen akartam valamit.

Frusztralt pocs! 🙂

2021. ápr. 7. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Szóval, az tök normális dolog egy párkapcsolatban, hogy más nővel chatelgetek, szívecskézek, mint egy óvodás. Esetleg legközelebb egy kis tapogatás is belefér, baráti alapon. Kizárólag... Értem! Szerintem ez a beteg... 😉
2021. ápr. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!