Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő hatvanasok milyen gyakran kacsintanak ki a házasságukból?
Figyelt kérdés
F-602021. ápr. 7. 06:48
1/5 anonim válasza:
Tarskereson nem tul gyakran de elofordul, hogy ilyen koru nos ferfi diszkret kapcsolatot keres.Nekem volt egy ilyen koruval viszonyom munkahelyrol. 59 volt amikor megismertem. 10 ev volt koztunk de azt hittem egy idosek vagyunk olyan jol tartotta magat.4 evig tartott. Nem gondolom, hogy O lenne a tipikus 60-as. A kulseje es az extra potenciaja ami elvarazsolt. Velem is, otthon is. Sosem hitegetett. A neje 13 evvel fiatalabb nala. Szoval kifogtam egy tesztoszteron tultengeses pasit.Ilyen is van. Valaki meg mar 45 evesen lehuzza a rolot.
2/5 anonim válasza:
Egy kollégám most 64 éves. Mondogatta,hogy fiatal barátnője van,de ezt dicsekvésnek hitte mindenki.
Aztán egy nap megvárta őt a csaj a munkahely előtt, hát, egy szép hosszú hajú, talán ha max 30 lehetett ...Nyakába borult , csók minden....Mi meg ott álltunk, lefagyva...
De ilyen is van, ha jól megvannak, akkor áldás rá:)
3/5 anonim válasza:
Azért ebben a korban már nem annyira jellemző... van egyéb gondjuk is.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha nem lellemző valami a 60-asokra, mert nekem elég a kivétel :)
2021. ápr. 7. 10:37
5/5 anonim válasza:
Hát ez attól is függ, kinek meddig terjed ki az a kacsingatás. Sokfélék vagyunk, különböző igényekkel. Tudok mesélni, ha szeretnéd.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!