Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 16 évesen 18.7 cm hosszú, és 5-5.5 cm vastad pénisz elég jóóó? :D
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 19:12
11/25 anonim válasza:
Ez tényleg veszélyes amúgy. Sok lánynak fájni fog egy ponton, és utána már dugni se akarnak majd veled. Sok ilyen sztorit ismerek. Egy ideig bírják, de ha bemegy fáj nekik, és inkább nem élnek szexuális életet. Gáz.
12/25 A kérdező kommentje:
:D nem wagyok szűz:D nem 1szer szexeltem már...nem 1 csajjjal:D eddig nem panaszkodtak...
és ne gazisz..nem wagyok cigány:)
2010. aug. 21. 00:34
13/25 nightingale válasza:
hát vegyél hasonló méretű vibrátort aztán dugdosd az ánuszodba, fejedet meg vegyed kamerával aztán gó youtube.^^ gl hf
14/25 A kérdező kommentje:
ajajj:D:D:D na most oltottál te buz i kocka xD:D:D mi ez gl hf ezés te atya éégggxDD goodluck'n'havefun :D:DD:D:D onnan tudom h oszim egy idiot a cod4 buz i D:XD
2010. aug. 23. 19:18
15/25 anonim válasza:
Hiába ha nem tudod használni :),engem egy átlagosnál kicsit kisebb péniszű fiú juttatott el először a csúcsra!
16/25 anonim válasza:
Persze, nem panaszkodnak, mert tudják, hogy akkor beégnek a pasi előtt, inkább úgy tesznek, mintha élveznék. Amúgy meg ha annyira sok csajjal dugtál, és annyira imádja mindenki, akkor miért van szükséged teljesen idegenek visszajelzésére a farkad méretéről? Talán nem vagy magabiztos és dicséretre vágysz?
17/25 anonim válasza:
csak azért irta ki mert azt hiszi ettől ő férfibb mint akinek pl 14 vagy 16 centi... dehát a mostani 16 évesek többségétől nem várok többet.
18/25 anonim válasza:
Semmi gond a méreteddel, a legtöbb válaszoló irigykedik. Az én pasimnak 19cm, az elején fáj mikor berakja, de utána már nem, úgyhogy ne aggódj semmi gáz nincs vele. Csak azt a dupla w-s írást felejtsd el, lányoknál is gáz, de egy fiúnál buz*s, higgy nekem.(nem megbántásból írtam) 19/L
19/25 A kérdező kommentje:
útálom a bunkó pasikat! és igen az a sok csaj eddig három csaj volt:)
és minden azért fekdütem le mert szerettem és ők is akarták!
nem csk mert kell egy strigula :DD az ucsónak köszönöm:) és igen vigyázok mindíg!
és csak tudd azért kérdztem meg mert kiváncsi voltam arra h mi a nők átlag reakcíója! ehhez a mérethez
2010. aug. 23. 20:11
20/25 anonim válasza:
Buz! vagy hogy ilyet kérdezel 16 évesen?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!