Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek a legtobbszor apolt, szep fiuk, miert?
(Gondolom lany, de ez a kerdes szempontjabol igazabol lenyegtelen, nem most kell elmagyarazni neki, hogy meleg-e vagy nem.)
Hat, ez egy erdekes kerdes. Mivel alapvetoen az ember heteroszexualis, gondolom egy meleg nehezebb helyzetben van parkereses soran, ha nem tagja egy kialakult kozossegnek (bar ezzel meg az a problema, hogy egy ido utan belterjesse valik). Szerintem te is ugy vagy vele, hogy ha elso ranezesre beszelned kene egy apolt, szep fiuval/lannyal vagy egy igenytelenebbel, inkabb az apoltat valasztanad, meg ha meleg is.
Meg sosem gondolkoztam ezen, ismerek tobb homoszexualis ferfit is, es nekem peldaul egyik sem jon be. Lehet, hogy te eddig csak szepekkel talalkoztal, vagy pont az vonzz bennuk, hogy ugysem kaphatod meg oket... (mar ha lany vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!