Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag csajozási szempontból nézve huszonévesen inkább Budapesten laknátok albérletben, vagy egy vidéki nagyvárosban lenne egy saját lakásotok?
Részletek: Pesten pályakezdőként csak lakótárssal tudnátok albérletben lakni, ha nem akarnátok a fizetésetek kétharmadát lakhatásra költeni.
Vidéki nagyváros = Debrecen, Szeged, Pécs, Győr szintű várost értek alatta. És egy belváros környékén lévő, jó állapotban lévő 40 nm körüli garzonotok lenne.
Tegyük fel minden más faktor változatlansága mellett. Tehát tudom, hogy nem csak az az egy dolog számít a világon, hogy van-e lakásod, vagy nincs. De azért előny.
10.-nek.
26 évesen, nem mindegy mit mond anyucika?
10. A szüleim azt támogatnák maradjak a városban. Egyébként valóban Szegedről van szó :D
15 millió forintért vannak szép, belváros szélén lévő garzonok. Ők az árába szűk 10 millió forintot adnának bele, de meg is mondták, hogy azt a pénzt nem adják csak úgy nekem, csak ingatlan célra. Amit nem panaszkodásból mondok, joguk van hozzá, csak tényközlésképp. Persze ha most nem kérem a szegedi lakást, akkor nem költik el a pénzt másra, hanem ugyanúgy elteszik ingatlanra nekem későbbre.
Igazából most pályakezdőként nem keresnék annyival többet Pesten, hogy megérje fent élnem, főleg igy hogy itt Szegeden nem kellene bérleti díjat fizetnem. De ha esetleg 3-5 év múlva költöznék Pestre, akkor már több tapasztalattal érezhetőbb lenne a fizetésbeli különbség és még akkor sem lennék öreg.
Ha bevállalsz még 5 milliót, nem csak garzonban gondolkozhatsz.
Szegeden nagyon jó a közlekedés, de gyalog és bringával sincsenek távolságok.
(A szülőket azért kérdeztem, mert én például egyke vagyok, és azért nem költözöm Szegedről, mert ők is itt élnek. Meg hát imádom a várost:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!