Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen illető mikor unja meg?
Figyelt kérdés
Ha valaki olyan szinten rám van kattanva, hogy:
- új telefonszámokat vesz
- új facebook profilokat csinál, hogy nézegessen
Természetesen számokat és profilokat is tiltom. :D
Ha hónapok óta ez megy, vajon megunja valamikor?
Számomra érthetetlen ez a jelenség.
2021. márc. 27. 20:41
1/6 anonim válasza:
Rendőrségi feljelentés? Ez már kimeríti a zaklatást szerintem.
2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg? Nem gondoltam volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak. Amíg személyesen nem keres, addig igazából nem hat meg, inkább nevetségesnek tartom.
2021. márc. 27. 21:27
3/6 anonim válasza:
Idő kérdése, hidd el, nem rajta múlt, hogy eddig nem történt meg, csak nem sikerült kiderítenie mikor és hol talál meg. Rendőrség!
4/6 anonim válasza:
Az attól is függ miért keres ennyire.
Ha átverted, tartozol neki vagy csak szemét voltál vele inkább tiztázd le a dolgot.
Az se mindegy milyen sztoritok van, hogy ennyire akar valamit te meg ennyire kerülöd.
5/6 A kérdező kommentje:
Jogos. Nem tartozom, meg semmi ilyen.
Megcsalt, szakítottam. Más bűnöm nincs. :D
2021. márc. 27. 21:49
6/6 anonim válasza:
Amikor nem tiltod és nem veszel fel idegen számokat. Vagy akkor se. Ép ember ebből már értett volna, hogy nem vagy rá kíváncsi. Ha nem értett, akkor valami gond van vele, tehát nem normálisan kell gondolkodni, hanem az ő fejével. Náluk ez úgy van, hogy minden reakció (a tiltás is!) egy visszajelzés, hogy foglalkozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!