Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most csak én nem látom ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak én nem látom ebben a logikát?

Figyelt kérdés
Kértem szexpartneremet, hogy szexeljünk gyakrabban. Erre behúzta a kéziféket és ignorál. Előtte meg azt mondta soha senkivel nem volt ilyen csodálatos a szex. Mikor megkérdeztem mi az ez egész viselkedése, akkor azt mondta nem akarja, hogy kapcsolat legyen a dologból. Most ez miez?😂
2021. márc. 25. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Varjunkcsak, nem kapcsolatban van az hogy kevesebb a szex? :)) Nehogy holnap osszehazasodjatok mert akkor ezutan csak pettingelni fogsz
2021. márc. 25. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
pont az amit mondott neki alkalmak száma elég :D szóval űrit beléd amikor ő neki kedve van...
2021. márc. 25. 22:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó de egy pasi utasítja vissza a több szexet? Ez nagyon furcsa.
2021. márc. 25. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
biztos vagy benne te vagy az egyetlen tyúk az ólban a kakas mellett??
2021. márc. 25. 22:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. márc. 25. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt hiszi több van a gyakoribb szex-kérésed mögött mint valóban csak szex.
2021. márc. 25. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt érezheti, hogy ez a célzás, hogy gyakrabban akarsz szexet azaz találkozást is, talán kicsit már sok lenne és lehet elindultak részedről valamiféle érzelmek ezért inkább hanyagol. Jó volt ez neki így ahogy volt. Nem akar ebbe belebonyolódni. Neki elég ennyi.
2021. márc. 25. 22:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Király...ennyit a mai pasikról.😀
2021. márc. 26. 00:25
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Tuti hogy csak tartalèk jàtékos vagy. Talàlt olyat akivel jobb. És megunt. Kell a vàltozatosság.
2021. márc. 26. 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nem arról szól, hogy mai pasi vagy sem. Nem akar tőled semmi komolyat, ennyi. Érzi ő, hogy elkezdtél kötődni és menekül.
2021. márc. 26. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!