Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ő kell neki? Részletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ő kell neki? Részletek lejjebb

Figyelt kérdés

Van egy fiatal, csinos 30-as évei elején járó barátnőm. Dolgozik, tanul, sportol. Intelligens, színes, kreatív, jó kedélyű egyéniség sok hobbival, jó, bár kissé cinikus humorral, de a legfontosabb, hogy nagyon nagy szívvel. Mindenkinek mindig segít és egyébként is nagyon figyelmes. Ha talál valamit, amiről tudja, hogy a másiknak fontos lehet, szívesen megosztja.

A probléma ott van, hogy ö évvel ezelőtt sikerül belezúgnia egy nála 10 évvel idősebb, hízásnak és őszülésnek indult, alsó középkategóriás, nem kimondottan jól kereső és nem is kimondottan okos, ám gyakran kimondottan illetlenül viselkedő férfiba, aki viszont bár szintén egyedülálló, abszolút közömbös. Vagyis néha lelkesnek tűnik, de többnyire leginkább kerüli/negligálja a barátnőmet. Olyan is volt, hogy nyilvánosan is megalázta. Egyébként fizikai kontakt még a kézfogás erejéig sem volt soha köztük (szerintem nem is lesz),

Persze, a barátnőm mindent megtesz (a méltóságának megőrzése mellett), hogy a kedvében járjon, de a pasas többnyire pár normálisabb levélváltást követően megszakítja a kapcsolatot hetekre, de akár hónapokra is. Szerencsére a barátnőm nem megy utána, nem hívogatja (nem is beszéltek még telefonon sem), nem zaklatja, de aztán valahogy minden kezdődik elölről.

A barátnőmnél többször próbálkoztak már velünk egyidős férfiak, de 1-2 nagyon rövid ideig tartó kísérlettől eltekintve, teljesen eredménytelenül. A barátnőm teljesen odáig van a fent említett pasasért, aki azonban valószínűleg még szexet sem akar tőle.

Nem egyszer láttam már a barátnőmet, hogy sír/sírt is miatta.

Miért ragaszkodik vajon valaki egy olyan emberhez, akitől lényegében soha semmi mást nem kapott csak elutasítást és fájdalmat?

Hogy lehetne a barátnőmnek segíteni?

Ez a helyzet már engem is kikészít, mert nem tudok rá mit mondani....

2021. márc. 24. 16:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Olvastam azóta párat tőle. Csórikám, elég egy "a" betű és felismerik :D

De még reménykedem, hogy valaki linkeli a villanykapcsolgatós és kukázós sztoriját

2021. márc. 24. 21:51
 22/25 anonim ***** válasza:
2021. márc. 24. 21:52
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ismét én :D

Jól esik kicsit nyomozgatni a kérdések után

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2021. márc. 24. 21:55
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
22-23 annyira jófej vagy, hálám üldözni fog :D
2021. márc. 24. 22:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Messze van még a húsos-csontostól, de már alakul...:)
2021. márc. 24. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!