Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnàtok egy olyan világhoz ahol a férfiak rabszolgàk, és a nők uralkodnak?

Egy olyan világban élnék szívesen ahol az összes exem a rabszolgám.
A többi férfi lehet szabad.
Esetleg azokat a férfiakat tenném rabszolgává, akik megcsalják a párjukat. Ha a párjuk ezt kérné.
N

12.
"Esetleg azokat a férfiakat tenném rabszolgává, akik megcsalják a párjukat. Ha a párjuk ezt kérné."
De akkor ugyanezt fordított nemekkel is, mert arra is van példa. A megcsaló pedig ugyanolyan hitvány ember akár férfi, akár nő. Kivételes esetek vannak talán, de ezek csak kis részét teszik ki a megcsalásoknak, gyakoribbak a béna kifogásokkal alátámasztottak "férfi vadászösztön/nem éreztem magam nőnek" duma.

Nem értem a logikát, pont, hogy nincs kinyalva a hátsóm, hanem inkább a szöges ellentéte van.

14.
Akkor miért nem állsz tovább, hagyod ott az elnyomódat? Mi ennek az oka? Csak magadnak ártasz minden eltelt nappal.

Ez nagyon hosszú, látszik, hogy beleélted magad.
Nem olvastam még végig, de én férfigyűlölőként (vagyis annak mondanak) is ellenzem az ilyet...így is elég beteg a világ, amúgy nehogy azt hidd, hogy a nők nem viselkednének köcsög módon mondjuk egymással megfelelő pozícióban.

Nem vagyok semmilyen kapcsolatban. Én arra utaltam, hogy jelenleg is nőuralom van, férfigyűlölettel megspékelve.
Nem olyan egyszerű tovább állni a társadalomból.

Nincs nőuralom. Egyenlőség van, többé kevésbé. Az, hogy nem kötelessége a nőknek lefeküdni veled és inkább vannak egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, az nem nőuralom.
Majd ha nem szavazhatsz meg a a szaporodás és mások kiszolgálása lesz az egyetlen létfeladatod, és normális az, ha a feleségedet simán úrnőmnek hívod, ahogy a nők régen a férjüket az uramnak, akkor majd elhiszem, hogy nőuralom van, addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!