Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késik már megint?
legutobb késett 5 napot és most megin késik már 4napja..
pedig máskor nem szokott,mindig pontos ,max 1nap késés.
15L
Ilyen idős korban még normális, hogy csúszkál. Még akkor is, ha korábban nem csúszkált.
Nekem kb. 20 éves koromban állt be!
24/N
Nekem is kb. 14 éves koromig pontos volt, majd késegetett először csak pár napot, aztán egy hetet, volt, hogy hamarabb jött meg pár nappal.
Aztán folyton nyilalgatott a méhem még akkor is, ha nem volt meg. Elmentem a nőgyógyászhoz és igaz, annyi bajom volt csak, hogy húgyhólyag-gyulladás, de a hüvelyi ultrahangon látta, hogy még nagyon kezdődő policisztám van. Ez a legtöbb tininél előfordul, idővel eltűnnek (nem érik meg az összes pete és ott marad a petefészekben), de lehet neked csak annyi bajod van, hogy a hormonok szórakoznak.
Nem percre pontos mindenkinek (igaz, egy ideig nekem is szinte napszakra pontos volt, de aztán játszadozott velem).
17 vagyok és kb. 4 napot késett most is. Pár hónappal ezelőtt pedig vagy 3 nappal hamarabb.
Szóval nem nagyon lehet ezt kiszámolni csak körül-belül.
Nekem kb 2,5 év alatt állt be szóval ne aggódj, még így is szokott késni vagy hamarabb megjönni pár nappal a menzeszem.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!