Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magamnak baártnőt?

Figyelt kérdés

én most nem a csajokra gondolok ,akik csak szexre vannak, hanem barátnőre, aki tartós, ez alatt azt értem ,hogy legalább 1 év.

nem iszok, bulizni csak néha megyek el, ott meg csak a hülye lányok vannak.

hol találnék magamnak rendes szolíd lányt?

nem szexmentes életre gondolta, hanem egy olyan kapcs. ra, ahol mondjuk elmegyünk ide-oda, beszélgetünk, aztén este persze szex.

előre is köszi

18 F.

2010. aug. 19. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok ilyen lány van, énis ilyen vagyok. : ) Persze van barátom. :) Csak várj, a megfelelőre!
2010. aug. 19. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
bulikban nem csak hülye csajok járnak,de tény h. az alkohol miatt nehéz kismerni az embert.Próbálj neten,vagy valami hobbi ahol vannak lányok, sportolj(kondi terem).Ha nem lenne párom,akkor akár az esetem is lehtnél,de foglalt vagyok és nem keresek senkit.Bár furi mert én is azt vallottam h. buliban nem lehet komoly kapcsolatra szert tenni, a mostani páromat mégis egy szilveszteri buliban ismertem meg és már másfél éve együtt vagyunk.
2010. aug. 19. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
én is ilyen lány vagyok, de azt nem tudom h hol keresd
2010. aug. 19. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is iylen lány vagyok, csak nekem is van barátom:) Úgy látszik mésoknak is van igényük ránk:) Én is inkább romantikus vagyok, sétálni szeretek, meg nagyokat beszélgetni, aztán este szex, nem minden utcasarkon meg liftben:D
2010. aug. 19. 12:35
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek..

kedves utolsó!!!

én is szeretem a sétát, meg a beszélgetést, és nem hiszem hogy ez régies, vagy már koramúlt dolog.

és minden válaszolónak köszönöm, és ez valahogy erősít abban, hogy nem a diszkókból áll a világ.

csak az ilyen ényokat, nem látni az utcán csavarogni még 11 kor, meg em lehet róluk annyit hallani.

bár ez a normális szerintem.

2010. aug. 19. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
dobj 1 privit:D 16/L
2010. aug. 19. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
egyél zsíroskenyeret erőspaprikával
2010. aug. 19. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:

12.35 vagyok, no igen, ilyen szempontból hogy nem látni minket este 11kor az utcán csvarogni, tényleg nehezebb ilyen lányokat találni:)

Tök jó hogy te is szeretsz sétálni, akkor te is romantikusabb lélek vagy:) Kívánom hogy találd meg a párodat:)

L19

2010. aug. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!