Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak baártnőt?
én most nem a csajokra gondolok ,akik csak szexre vannak, hanem barátnőre, aki tartós, ez alatt azt értem ,hogy legalább 1 év.
nem iszok, bulizni csak néha megyek el, ott meg csak a hülye lányok vannak.
hol találnék magamnak rendes szolíd lányt?
nem szexmentes életre gondolta, hanem egy olyan kapcs. ra, ahol mondjuk elmegyünk ide-oda, beszélgetünk, aztén este persze szex.
előre is köszi
18 F.
köszi mindenkinek..
kedves utolsó!!!
én is szeretem a sétát, meg a beszélgetést, és nem hiszem hogy ez régies, vagy már koramúlt dolog.
és minden válaszolónak köszönöm, és ez valahogy erősít abban, hogy nem a diszkókból áll a világ.
csak az ilyen ényokat, nem látni az utcán csavarogni még 11 kor, meg em lehet róluk annyit hallani.
bár ez a normális szerintem.
12.35 vagyok, no igen, ilyen szempontból hogy nem látni minket este 11kor az utcán csvarogni, tényleg nehezebb ilyen lányokat találni:)
Tök jó hogy te is szeretsz sétálni, akkor te is romantikusabb lélek vagy:) Kívánom hogy találd meg a párodat:)
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!