Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy tartós szexkapcsolatot alakíts ki valakivel?
Külső mennyire fontos?
Személyiség?
4: Miért ne léteznének? Nő vagyok, arra sem kellek.
A kérdésre válaszolva: vonzalom, kémia. Jó-jó, tudjuk, szar nő ne "válogasson", de akkor sem tudok mit kezdeni olyannal, akit nem kívánok. 😕
Pont ugyanannyi kell külsőleg - belsőleg számomra, mint egy normális kapcsolathoz.
Legyen normális, figyeljen rám oda, legyen meg a kémia.
A különbség csak az, hogy eleve úgy mennék bele, hogy nem várok többet, nem várom el, hogy állandóan beszéljünk és velem legyen, nem várok ígéreteket, közös jovokepet.
Most, hogy mondod, lehet, hogy egy ilyen kapcsolat tökéletes lenne nekem az előző hosszú kapcsolatom után. :D semmi kötöttség, felelősség, aggodalom, hogy netán átvernek, elhagynak. Nem kell senkinek elszámolnom a szabadidőmmel, tetteimmel. Nem kell senki után takarítani, nem kell neki főzni, stb. Hmm, lehet, hogy keresek is valakit. :D
12
Öt éve vagyok ilyen kapcsolatban ugyanazzal a pasival. Semmi kötöttség. Csak egymással szexelünk. Nem volt ilyen kikötés, de tökéletesen passzolunk az ágyban, eszembe nem jutott hogy mással is szexeljek. És neki sem. Pedig mindketten megtehetnénk kövelkezmènyek nélkül.
15
Na pont neked nem való szexkapcsolat.
Keress normàlis férfit aki az èrtékeidet díjazza. Mert minden ember értèkes valamilyen tèren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!