Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival akinek az előző barátnője öngyilkos lett?
Figyelt kérdés
A srác nagyon szerette a barátnőjét, de a lánynak komoly depressziója volt és öngyilkos lett. Azóta eltelt közel 3 év, de a férfi ha a lányról beszél akkor a mai napig sír.2021. márc. 11. 20:41
1/8 anonim válasza:
Ha ennyire nincs túl rajta, akkor nem. Megértem, hogy ez megrázó volt számára, de úgy gondolom, hogy nem lehetne így normális kapcsolatunk, nem lenne jövője a dolognak. Nyilván nem az kell, hogy teljesen elfelejtse, de amíg nem tudta feldolgozni a történteket, inkább ne keressen új barátnőt.
2/8 anonim válasza:
Uh. Sajnálom, mármint sajnállak. Nehéz lehet ezt feldolgozni. Viszont őszinte leszek, szerintem nem vagy alkalmas még egy kapcsolatra így, hogy még mindig ennyire megérint. Úgyhogy én nem. :( de valószínűleg én is úgy éreznék fordított esetben, mint te. Ha szeretnél társat, akkor talán már a tovább lépés útjára léptél, de még várj ezzel, szerintem.
3/8 anonim válasza:
Igen, ha szerelmes vagyok, de a jovore nem gondolnek. Ameddig a jelen jo, addig benne lennek.
4/8 anonim válasza:
azért egy ilyen traumát talán egy élet is kevés feldolgozni. nem vesz el a személyes értékedből, de mindenképp magas érzelmi intelligenciájú nő fogja megérteni ezt az egészet.
5/8 anonim válasza:
Ha még mindig nem tud sírás nélkül beszélni róla egyértelműen nincs túl rajta, én így nem jönnék össze vele. Ha 3 év alatt nem tudta feldolgozni segítség kéne neki, de egyik félnek se lenne szerintem jó ha ebből így kapcsolat lenne. Tartok tőle hogy a srácnak még bűntudata is lenne, hűtlennek érezné így magát esetleg.
Alapjáraton nem lenne kizáró ok hogy egy korábbi kapcsolata így ért véget, ha lezárta volna már magában.
6/8 anonim válasza:
Egy kedves hölgyismerősöm egy ilyen kollégájába lett szerelmes, de a fickó nem volt már 100-as. Ismerős képes volt a korházi 12 órás műszakja után elkisérni a pasit a pszihológushoz, aztán annyira se értékelte a nőt hogy vele töltsön némi időt, rohant haza anyucihoz, miközben elmúlt 30. Csak egy nyűglődés volt az egész kapcsolat, néha napokig nem lehetett elérni. De ha a csaj szakítani akart, akkor meg tepert. A végén azért csak vége lett, nem volt az a pasi akire egy nő számíthatott.
7/8 anonim válasza:
Ha nincs túl rajta, akkor semmiképpen sem.
8/8 anonim válasza:
Ha nincs túl rajta, nem. Nem akarok senkinek sem a pótléka, búfelejtő numerája lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!