Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból váltott ki nálad valaki nagyon erős szexuális vonzódást?
Szerintem a kémia és a hormonok. Persze nagyon jóképű volt, magas, nagyon jó felépítésű. És figyelmes, láttam rajta, hogy odavan értem. Lassút táncoltunk, aztán megcsókolt, de úgy, hogy a lábaimból kiment az erő, szabályosan a karjaival tartott, úgy elgyengültem. (Ha akkor kivisz a parkba, simán megdughatott volna az első bokor alatt:)
Utána nem jártunk együtt, mert nem találkoztunk az eset után egy évig (én külföldre mentem egyetemre, és mivel mi nem jártunk, így nem magyarázkodtam). Rá két évre beteljesült, 2 évig tartott, ilyen kémia előtte sem, és azóta sem volt senkivel.
13 "Ha akkor kivisz a parkba, simán megdughatott volna az első bokor alatt:)"
ilyen egy őszinte nő :D
Egyébként ezt tényleg érdekes :) Mert nekem is volt olyan, hogy mindenki látta, hogy mi van köztünk, de ott egy szép kerek vonzalom volt, és szerelem is lett.
De a gatyaletépő vonzalom az más volt, és nem annál a srácnál. Mint a szerelem, az is megmagyarázhatatlan. Igen, szép külső és igen egy -egy plusz vonzó tulajdonság, de őszintén: sok ember lehet szép, és sok embernek lehet mellett szép járása, meg beszédhangja meg lehet más is udvarias, cukimuki, meg egybek, de mégsem. Csak pont az az ember. Ki tudja? Karmikus lehet :)
Mindenesetre nálam ez nagyon ritka, meg is becsülöm. És örülök is neki hogy ritka, karácsony sincs minden héten :D
De ha jön, akkor az az, hogy állj hátrébb, mert meg foglak erőszakolni (nőként írom :D) és egy pillantás ami beindított, onnan meg minden amit tesz, vonzó. De már ő teszi vonzóvá, mert ő teszi. Jaj már, milyen édes, ahogy csönget a kapualjban, és milyen szexi is már, ahogy átlép egy pocsolyát :D
Szerintem az igazi észvesztő vonzalom már inkább szerelem is, és én inkább ilyenből épitkezek, mint a szép lassan megismerjük megszeretjük egymából.
Még ha nem is szól egy életre, de addig égjek el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!