Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel ismerkedem kiderült, hogy az unokanővérem ex szexpartnere?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy pasival és cuki aranyos rendes kedves helyes, de kiderült hogy évekig dugtak unokatesómmal. Végül unokatesóm nem akarta őt kapcsolatra, ezért véget is èrt. Tudom, hogy mindenkinek van múltja, de ismerkednétek így vele tovább??2021. márc. 3. 19:04
1/9 anonim válasza:
Igen.
En is jöttem már össze igy valakivel. Nekem tetszett is :D
2/9 anonim válasza:
*mármint az hogy nem olyan szimpla a kapcsolat eleje sem.
3/9 A kérdező kommentje:
??
2021. márc. 3. 19:11
5/9 anonim válasza:
Ha összefutnànak mindig elképzelném hogy dugtak. Nagyon vizuàlis tipus vagyok.
Nagyon zavarna.
6/9 anonim válasza:
hat engem inkabb az zavarna, hogy valoszinuleg a pasi akart volna tobbet az unokatesomtol es az meg lekoptatta, szoval kb a levetett szexpartnere nekem nem kene.
7/9 A kérdező kommentje:
Itt az én meglátásom szerint nem a pasi volt a hibás. 6. téged még soha nem koptattak le?
2021. márc. 3. 19:37
8/9 anonim válasza:
nem, mert az uncsitesód a család része, mindig öszefutnának a csajjal a családi eseményken aztán ki tudja, fellobbana e megint az a bizonyos láng. eszükbe juthat milyen jókat keféltek és meghozza megint az étvágyukat...
9/9 anonim válasza:
Ha ilyen szempontok is szamitananak, tenyleg senki nem johetne ossze senkivel, max ha nem is vonzodnak egymashoz.
Nem, nem lenne szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!