Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában miért nincs Gál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miért nincs Gál Kristóf az operatív törzsben?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 18:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Hiányzik :(
2021. márc. 1. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

-Covidos lett, lélegeztetőgépen van.

-Beoltották és meghalt.

-Megszólalt a lelkiismerete és otthagyta az op.törzset.

-Elvitte a cica.

De pontosan nem tudom, mindez csak spekuláció.

2021. márc. 1. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, és még persze elég sok embernek, az egész operációs törzs és vírushiszti nem hiányzik és a pokolba kívánja.
2021. márc. 1. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A pletykák szerint Gődény doktor elrabolta őt és bezárta a pincébe.
2021. márc. 1. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért van a feknőtt párkapcsolatok kategóriában? (a válaszokon meg szakadok egyébként... én arra szavazok, hogy elvitte a cica :D)
2021. márc. 1. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Müller Cili megette🤷
2021. márc. 2. 01:07
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Én is csak kamillázok a kategórián. Ezt nem a szerelem kategóriába kéne tenni? Nem akarlak kiábrándítani, de volt a kezén gyűrű. Fogadjunk az a tipusú lány vagy fiú vagy aki az egyenruháktól zsong be. A plátói szerelmek új korszaka amikor már nem színészek a rajongás tárgyai. Milyen cuki. Vagy mégis? De ja igazából színész volt az előző szakmája utána lett rendőr. Ha hiányzik nézd újra az egészet. Vagy rendőrségi híreket mert híradóba is szokott rendőrségi szóvivőként szerepelni.

Talán egy újságíró tudná megmondani aki ott csücsül a tájékoztatókon. Irj egynek hogy kérdezzék meg Cilit.

Mi honnan tudnánk?

2021. márc. 2. 07:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy menj színházba, de az operatív törzs azt is szünetelteti. Amugy is időutazónak kéne ahhoz lenned, de több színdarabban játszott. Két filmben is szerepelt. Nézd meg ha ennyire hiányzik.
2021. márc. 2. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!