Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk lányok! Nektek hogyan sikerült szerelmet találni és hány évesen? 23/L
Figyelt kérdés
Én is félénk és visszahúzódó vagyok, és érdekelne, hogy nektek, hogyan sikerült barátot találni.2021. febr. 28. 09:49
1/11 anonim válasza:
Férfiként elmondom a legnagyobb akadályt: rád kell hogy találjanak valahogy.
Szívesen.
2/11 anonim válasza:
Mások nem probálkoznak barátkozni veled?
Suliban, munkahelyen?
Esetleg régi sulistársak révén?
Vagy itt gyakorin?:D
Társkeresőn?
Van hobbid? Azon keresztül? Online játék? Társasjáték klub, valami hasonló?
3/11 anonim válasza:
Toltsd le a tindert es annyival talalkozol ahanyyal akarsz, lehet a gatlasossagod is sikerul levetkozd lassan
4/11 A kérdező kommentje:
Az egyetemen most online oktatás van és a covid miatt, nem volt alkalmam ismerkedni az új szakomon. Vidékre jártam gimnáziumba, velük online tartom a kapcsolatot meg néha összefutunk ha hazamegyek. Gyakornok vagyok egy cégnél egyetem mellett, de a közeli munkatársaim mind nők. Tinderen fent vagyok, de nem minden nap használom, sokan húznak jobbra.
2021. febr. 28. 10:09
5/11 anonim válasza:
Tinderen a férfiak mindenkit, aki nem Shrekre hasonlít, jobbra húznak. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, nem biztos, hogy ott érdemes. Még mindig a hobbid a legnagyobb kérdés, mert csak ugy ismeretlen emberekkel ismerkedni nem mindig célravezető. Ha egy közös hobbitok van, akkor viszont már van is mit együtt csinálni, miről beszélni...
6/11 anonim válasza:
Igazából szerintem annyi a kulcs, hogy nyitott legyél az új emberekkel való ismerkedésre. Így meglesz az esélye, hogy valakivel valami olyan alakuljon ki amire vágynál.
7/11 anonim válasza:
Megy ma valaki 11-re a Hősök terére?
8/11 anonim válasza:
# Sehogy
32F
#6 Én az vagyok... mégse alakul ki senkivel semmi évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!