Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiakról van szó miért számít lúzernek a nők szerint egy nettó 180-190 ezret kereső melós pasi, ennek a női irodai micike változata hasonló fizetéssel meg sikeres nőként van beállítva aki talpraesett és önálló?
Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 15:39
42/62 anonim válasza:
Persze, hogy élvezzük. De nyilván te is, különben nem írkálnál ide napi 25 kérdést.
43/62 A kérdező kommentje:
"meg hat olyan reg volt mar az a par alkalom szex, szerintem nem is emlkeszel mar ra."
Legutóbb 4 éve kekszeltem nővel, valóban nem tegnap volt...
2021. febr. 27. 16:53
44/62 anonim válasza:
27-es hozzaszolasodban azt irtad: ‘sose voltam prostinál, barátnővel történt az első szex, 21 évesen. Igaz pár hónap után kidobott, és azóta se volt csajom.‘
akkor 4 eve kivel szexeltel, ha nem a csajoddal es nem prostival? azt ne mondd, hogy sikerult valami not befuznod egyejszakasra..
45/62 anonim válasza:
Bazsi.. szerintem te hazudsz. Egyik kommented üti a másikat. :D
46/62 anonim válasza:
ez olyan, mint hogy egyik heten meg hazasodni akart, rakovetkezo heten mar orokre el akarta felejteni a csajozast. aztan most megis megint itt eszi a fene.
elo peldaja annak, hogy az alkohol ol, butit, nyomorba dont.
47/62 A kérdező kommentje:
47: egyéjszakás kaland volt. egy nálam 20 évvel idősebb nővel. iszonyú kanos voltam, már mindenkire rámentem.
2021. febr. 27. 17:01
48/62 anonim válasza:
hat gondoltam, hogy nem egy csinos, igenyes, fiatal lannyal volt, de ha ez igaz, akkor nem irigylem azt a szegeny not.
49/62 A kérdező kommentje:
51: élvezte ahogy egy huszonéves bika farkalja, ennyi. te is élveznéd amúgy.
2021. febr. 27. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!