Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok az adott emberről ebben az esetben?
Van valaki az életemben, aki talonban tart. Kérdeztem már tőle többször is az okát, de semmilyen kielégítő választ nem kaptam rá. Elvárnám, hogy ha én összeszedem a bátorságom, és konkrétan rákérdezek a dologra, akkor megkapjam rá a valós, konkrét választ.
Ezért nem is szoktam más emberektől beszerezni az információt, de most elgondolkodtam rajta, hogy ilyenre vetemedek.
Közös baráti társaságban ismerkedtünk meg, nem olyan szoros a viszonyom a társaság egyik nőtagjával, akivel ő a legjobb viszonyban van közülünk(vele is jóban vagyunk, de nem szoktunk a társaságon kívül találkozni), de arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle, hogy mi az igazság, talán benne több az empátia és elmondja, ha egyáltalán szóba került ez köztük.
Ezen izgulok, mert lehet, hogy ha az a bizonyos barátnő elmondja neki, hogy kérdezősködtem róla, talán negatívan venné, hogy nem szemtől szemben tőle kérdezem meg, hanem "sunyin" a háta mögött... Az más dolog, hogy ez szerintem az ő hibája, hogy nem tud normális, egyenes válasszal szolgálni nekem... És igen, tisztában vagyok vele, hogy hagynom kéne, de egyszerűen nem tudok addig megnyugodni, amíg nem tudom az okát.
Ilyen esetben (vagy olyan esetben, ha egyáltalán nem kérdezi meg tőletek az illető, hogy mi a problémátok vele, hanem egyből barátnőt/barátnőt kérdezgettek róla, most ez lényegtelen) mit gondoltok az adott személytől, negatív hatása lenne az egésznek, lesüllyedne valamelyest a szemetekben?
Igen, tudom, nem túl érett kérdés, mehetne a tini kategóriába, de 28/F...
Pedig nagyon egyszerű az oka, nem kellesz neki eléggé. Ha kellenél, akkor veled lenne.
Szerintem erről inkább ne kérdezd meg a barátnőjét, valószínűleg konkrétabb választ ő se mondana és simán lehet, hogy elmesélné a lánynak, ami meg azért furán venné ki magát. Inkább ne, csak zárd le és hagyd az egészet.
A történetben nem derül ki hogy a nő hogyan viselkedik, csak annyi hogy talonban tart.
Az a baj, hogy ma már nem nagyon képesek az emberek lezárni a dolgokat.
Nem tudhatjuk mi járhat a fejében, de ne a közös ismerőst kérdezd meg, mert ő nem biztos hogy konkrét választ tudna adni.
Ha te le akarod zárni, akkor beszélj vele őszintén.
Ennyit szerintem megérdemelsz és utána tisztábban fogsz látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!