Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a 25 év fölötti szűz férfiakról?
Felolvastam a 43 éves nőveremnek, és ez a válasz nincs a felsorolásban:
"Ide vele!"
Szegények olyan férfiak, akik kiestek a nők látóköréből a természetes kiválasztódás eredményeképpen.
DE!
Nem tartom őket ultragáznak. Elvégre a nőknél való sikert döntő mértékben a szexuális (azaz a fizika) vonzerő határozza meg. Ha ez nincs, akkor esélytelen. És a 25 év felett szűz férfiak legnagyobb részénél itt van a probléma. Nem tartják őket szexuálisan vonzónak a nők. Nem látják őket férfinak.
Én azonban ettől még nem fogom őket degradálni, hogy ők nem is férfiak. Férfiak, csak nem vonzóak.
Az "incelek" számának progresszív növekedéséből arra is következtethetünk, hogy a világgal egyre durvább problémák vannak.
Ismerek egy ilyen srácot, és nagyon aranyos, jólelkű fiú, de külsőre is vannak gondok (bár sokkal többet is ki tudna magából hozni, ha akarna), viszont a legnagyobb probléma az irtózatos önbizalomhiánya, semmire sem tartja magát, már a testtartásáról sugárzik ez a "gyengeség".
Nem kell alfának lenni, de azt szerintem minden lány elvárja, hogy legalább annyira legyen magabiztos egy pasi, hogy ne azt lássa rajta, hogy neki kellene férfit csinálnia belőle.
Ettől függetlenül semmi rosszat nem gondolok a hozzá hasonló fiúkról, sőt sajnálom őket, nagyon rossz lehet ez, csak erős önismereti tréninggel, önfejlesztéssel kellene kezdeni.
És az sem igaz, hogy a külsőn nem lehet nem változtatni. Elég rákeresni pl. néhány sztár pasira, hogy néztek ki régen.. A jó stílus, egy jó frizura, szőrzet, edzés, csodákra képes.
20 éves vagyok, de már most sejtem, hogy 5 év múlva is szűz leszek. Az oka egyszerű, nincs szexuális vonzerőm. Mintha egy kappan lennék a nők szemében, vagy nem is tudom.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!