Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok! Jó, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Jó, ha a pasi szőrös, vagy borotválja magát inkább?

Figyelt kérdés

Szőrös a mellkasom, és szerintem jól áll. Ti inkább csupaszon szeretitek, vagy szőrösen, vagy úgy ahogy jól áll az illetőnek?

20

2021. febr. 22. 00:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt kérd meg, hogy linkeljenek be, mert akinek valami szőrös, az a másiknak vicc.
2021. febr. 22. 16:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Micsoda, kedves 11es?
2021. febr. 22. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyszer volt egy hasonló kérdés. Nőként mondtam, hogy nekem a szőrtelen jön be, egy lány írta, neki a szőrös. Majd google images-ből belinkeltem, hogy nekem mit jelent a szőrös, és megkértem őt is, hogy tegyen így. Akit én linkeltem, mint szőröst, arra azt mondta, undorító, az neki nem jön be; akit pedig ő linkelt, mint szőröst, arra én nem is mondtam volna, hogy szőrös, kb. 10 kósza szál volt a mellkasán.

Akkor kezdem is. Nekem ez a szőrös mellkas, és nem jön be.

[link]

2021. febr. 22. 16:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Aztakrrrvvv

Hát nekem nem ilyen xDD mondom hogy nálam esztétikusabb a dolog xD majd linkelek én is fotót hogy kb milyen

2021. febr. 22. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Jó, mit #13 linkelt az már a ló túloldla (szerintem).

[link]

Igaz itt csak a felső része látszik de pl ilyesmi az nagyon.

2021. febr. 22. 17:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Jaa ilyesmire gondoltam, bár nekem ennyire nem dús azért. Mondjuk idővel lehet ilyen lesz.
2021. febr. 22. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Nekem egyáltalán nem jön be a szőr a mellkason, de ha a párom szőrösödne biztos, hogy nem kérném meg rá, hogy borotválja. Felesleges időpazarlás, mikor elkezdene visszanőni hülyén nézne ki, és valószínűleg őt is és engem is szúrna a borosta, lehet még irritálná is a bőrét.

22L

2021. febr. 22. 18:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindegy, ami természetes.
2021. febr. 25. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!