Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Jó, ha a pasi szőrös, vagy borotválja magát inkább?
Szőrös a mellkasom, és szerintem jól áll. Ti inkább csupaszon szeretitek, vagy szőrösen, vagy úgy ahogy jól áll az illetőnek?
20
Egyszer volt egy hasonló kérdés. Nőként mondtam, hogy nekem a szőrtelen jön be, egy lány írta, neki a szőrös. Majd google images-ből belinkeltem, hogy nekem mit jelent a szőrös, és megkértem őt is, hogy tegyen így. Akit én linkeltem, mint szőröst, arra azt mondta, undorító, az neki nem jön be; akit pedig ő linkelt, mint szőröst, arra én nem is mondtam volna, hogy szőrös, kb. 10 kósza szál volt a mellkasán.
Akkor kezdem is. Nekem ez a szőrös mellkas, és nem jön be.
Aztakrrrvvv
Hát nekem nem ilyen xDD mondom hogy nálam esztétikusabb a dolog xD majd linkelek én is fotót hogy kb milyen
Jó, mit #13 linkelt az már a ló túloldla (szerintem).
Igaz itt csak a felső része látszik de pl ilyesmi az nagyon.
Nekem egyáltalán nem jön be a szőr a mellkason, de ha a párom szőrösödne biztos, hogy nem kérném meg rá, hogy borotválja. Felesleges időpazarlás, mikor elkezdene visszanőni hülyén nézne ki, és valószínűleg őt is és engem is szúrna a borosta, lehet még irritálná is a bőrét.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!