Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a sok elvàràs manapsàg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok elvàràs manapsàg a pasiktòl az àgyban?

Figyelt kérdés

Most ùgy alakult, hogy megint pàrkereső lettem. Volt egy 12 èves kapcsolatom. Mikor előtte randiztam a pasik màr annak is örültek, hogy a làny hajlandó az oràlis szexre.

Ma pedig azt làtom, hogy elvàràs, hogy a csaj nyelje le a spermàt vagy legalàbbis minden pasi szàjban szeretnè befejezni. Az anàlis szex a következő fokozat, amit szeretnènek. Ès a küldj fotót szèttàrt làbakkal meztelenül az alap kezd lenni. Jó vilàgosban szexeljünk, hogy mindent làssunk, a fèlhomàly nem elegendő.

Èn vagyok szerintetek prűd, hogy bàr szeretem az oràlis szexet, de azt nem ha a szàmban fejezi be? Nem gond ha a pasimmal hàtulròl (hüvely) csinàljuk ès közben megfogja a nyakam. De az anàlis szexet nem akarom Jobban szeretem a fèlhomàlyt, mert az erotikusabb (nem a teljesen sötètet), de a full vilàgosèrt nem rajongok.

Szóval szerintetek ilyen paramèterekkel van esèlyem pasit talàlni? 🙂 Egyèbkènt ezek a kèrèsek eddig 2-3 hònap jàràs utàn szoktak jönni. Normàlis ez? Mit gondoltok?

2021. febr. 21. 17:39
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
14%
18. elhiszem, hogy akinek te jutsz, az már összeteszi a kezét, hogy jutott valami
2021. febr. 21. 18:42
 22/46 anonim ***** válasza:
16%
19-es mi volt az a sok minden amibe belementél? Kíváncsiságból kérdezem.
2021. febr. 21. 18:43
 23/46 anonim ***** válasza:
30%
21-es, nyugodj meg, te sosem fogsz engem megkapni!
2021. febr. 21. 18:57
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Az anált többször is próbáltuk, de én nem élveztem, de a kedvéért többször nekifutottunk, nem sok sikerrel.

Volt némi lábfétise, szerette szopkodni a lábam szex közben, ami nekem kicsit furcsa volt, de engedtem. A lábammal ki is vertem neki, mert szerette. Meg azok közül, amiket az előző kommentemben felsoroltam, a hármason kívül mindenben partner voltam. De az már kiverte a biztosítékot.

2021. febr. 21. 19:01
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szexben az a normális ami mindkét félnek örömet okoz. Pl. a orál nekem nagyon, adni és kapni is szeretem :) Díszkivilágítás mondjuk nem feltétlen szükséges, de én szeretek közben a partnerem testében gyönyörködni. Nem vagy prűd, mindenkinek mások az egyéni preferenciái. 36/f
2021. febr. 21. 19:08
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
#25 vagyok, annyi még kimaradt hogy ha partnered egy kellően érett és intelligens személy, az ilyesmiket meg kell hogy tudjátok beszélni. Engem pl. sosem vonzott az anál, és amiket leírtál semmiképpen sem elvárás.
2021. febr. 21. 19:12
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

16

Férfikènt mondom szuper vagy. Ilyen nőböl kellene sok. Nem olyanból aki elvárásoknak akar megfelelni mindenáron.

2021. febr. 21. 19:33
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

"úristen, sötétben akar szexelni"

Úristen, a 3-as nem tud olvasni (sem, nem hogy szöveget értelmezni.)

2021. febr. 21. 19:52
 29/46 anonim ***** válasza:
5%
ennél már az is erotikusabb, ha kiverem magamnak
2021. febr. 21. 19:53
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Itt kb. 80 százalék totál analfabéta?

HOL írta a kérdező, hogy csak sötétben akar szexelni? Azt írta, hogy egy kelleme félhomályban, és nem verőfényben.

Akik a pronófilmeken szocializálódtak (ahol minden éles megvilágításban megy, hogy az idióta, aki nézi, lásson mindent), az nem ismeri a félhomály fogalmát, hangulatát, célját.

Ennyi degenerált pöcsöt rég láttam egy helyen, mint most ennél a kérdésnél.

2021. febr. 21. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!