Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől van az átlagos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van az átlagos vagy átlag alatti nőknek is ekkora önbizalmuk?

Figyelt kérdés

Nem az egészséges önbizalomról beszélek, hanem arról a jelenségről, amit az utóbbi években egyre gyakrabban tapasztalatok. Az átlagos nők közül is rengetegen tökéletes hercegnőnek képzelik magukat. Azt gondolják, hogy ha nincsenek elhízva és nem bűnronda az arcuk, már bármelyik férfinek megtiszteltetés, ha hajlandóak leállni vele.

Természetesen ez nem vonatkozik minden nőre, akinek nem inge, az ne kérje ki magának támadó hangvételű hozzászólásban :)

2021. febr. 21. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Nem azt írtam, hogy 10/10es herceget szeretnék, hanem hogy ENGEM kezeljen hercegnőként. A párom pont, hogy nem annyira "helyes"....ellenben kedves, figyelmes, nagyon vicces, kimutatja, hogy szeret, és mindent megkapok amit szeretnék. Ismét kerdezem, miért választanék olyat, aki nem kezel hercegnőként?
2021. febr. 22. 04:08
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: Itt amúgy van olyan nő, akinek a párja helyes? :O
2021. febr. 22. 04:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom!

:D én csak a magam nevében tudok nyilatkozni.

2021. febr. 22. 04:26
 14/15 anonim ***** válasza:

van, amikor az önbizalom csak látszat

valójában belül rohadtul szenvednek

gondoljatok Napóleonra vagy Hitlerre (és hosszú a sor), aprócska csúnya férfiak biztosan kicsi pöts-csel és világuralomra törtek

a nők miben mások?

2021. okt. 24. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
amugy vicces ez a kerdes annak tukreben, hogy nemreg megtudtam itt, hogy pl julia roberts meg madonna is csak ATLAGOS nok.
2021. okt. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!