Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hirtelen megtetszhettem neki, vagy szerintetek mi lehetett az oka? 18L
Figyelt kérdés
Végzősök vagyunk, behívtak minket egy pár órára suliba. És egy srác akivel jóban vagyunk, de mindig max pár mondatot beszélünk sulis dolgokról elég érdeklődő volt. Például csomót mosolygott rám,érdeklődött hogy merre fele lakom, hogy vagyok fent instán, meg megdicsérte a ruhám és közben az alakom nézte. Lehet emögött valami?2021. febr. 19. 18:03
11/13 anonim válasza:
Ha van barátnője, akkor engedd el. Valszeg azért mosolyog rad mert ilyen a természete. Hogy miért érdeklődik a lakóhelyed meg az instád után azt nem értem.
12/13 anonim válasza:
dugni akar.. könnyű esetnek tünsz.. amelyik lány vissza néz az a férfi szemében már meg is volt gondolatban.. el foglak keseríteni de en yi idősen 90% szexet akar.
13/13 A kérdező kommentje:
Mi az hogy "vissza néz"??
2021. febr. 19. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!