Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki tetszik nekem és azt vettem észre, hogy én is neki. Ma viszont amikor oda jött hozzám a papírokat oda adni mosolygott nézett rám annyit mondott, hogy már megyek is de közben megállt és nézett engem. Ez lerázás lehetett?
Figyelt kérdés
Lerázott vagy nem volt témája és arra várt, hogy én kezdeményezzek?2021. febr. 19. 14:32
11/13 A kérdező kommentje:
Nem sok önbizalmam van. De megszoktam tenni az első lépést csak néha jól esik ha más is kezdeményez. Meg jó így megbeszélni ezt a dolgot itt másokkal is. Mással nem igazán tudok erről beszélni sajnos és jobb egy külsős ember véleménye is aki nem elfogult (nem ismer).
2021. febr. 20. 06:29
12/13 anonim válasza:
Az alacsony önbizalmad miatt félénk palikat vonzol inkább (ezt az elnyomók is szeretik, úgyhogy itt azért jóval jobb a helyzet), ezért kell neked megtenni az első lépéseket. Az amúgy nem óriási, hogy megkérdezed hogy van vagy milyen napja volt, ezt bárkitől meglehet tudakolni anélkül, hogy elárulnád vele hogy tetszik.
Lényeg hogy nem rázott le, de nem is fog erőlködni hogy megismerjen, mert nem mer lépni.
13/13 A kérdező kommentje:
Ő egyébként nem ilyen. Általában mindig ő jön oda hozzám valami ürüggyel beszélgetni és párszor volt olyan is, hogy hozott nekem cukrokat, csokikat is. 😊
2021. febr. 20. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!