Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért törli állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törli állandóan a beszélgetéseket, megcsal?

Figyelt kérdés
Bele szoktam nézni a barátom telefonjába. Nem féltékenykedés miatt, nem azért mert azt gondoltam, hogy megcsal, hanem mert sokszor én is jókat nevetek, miket beszéltek a haverjaival, vagy csoportokban miről volt szó. Őt nem zavarja, sőt sokszor ha nincs telefon közelbe, megkér hogy írjak vissza xy haverjának vagy az anyjának, mert most nem tud menni. Viszont egy ideje azt vettem észre, hogy törli a beszélgetéseket. Nem tudtam olvasgatni. Kérdeztem miért törölte ki, azt mondta mindig kiszokta, időnként, hogy ne foglalja a helyet, szeret “tiszta lappal kezdeni”. Hát nem tudom mit higgyek. Most vagy az van, hogy zavarja hogy beleolvasok, bár ha semmi olyanról nem beszélget akkor nem tudom miért zavarja, vagy megcsal, és azért törli a nyomokat. Ti mit gondolnátok?
2021. febr. 19. 11:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Jesszusom, nincs jobb szórakozásod? :D Ha a párom bele akarna nézni a telefonomba és végignyálazni, hogy kivel beszélgetek akkor nagyon mérges lennék ugyanis semmi köze hozzá, hogy miket beszélgetek a barátnőimmel, hogy pl. a mostani pasijának mekkora a hímtagja vagy a másik lelkibeteg vagy milyen fotókat küld nekem... Ez magánbeszélgetés! helló?!
2021. febr. 19. 11:53
 2/16 A kérdező kommentje:
De azt mondta nem zavarja! Hello?!
2021. febr. 19. 11:55
 3/16 anonim ***** válasza:
nokent en is beszelgetek a barataimmal olyat, ami az o maganugyuk, meg van hogy az en maganproblemaimat is megosztom veluk..amit nem szeretnek, h a parom lasson...
2021. febr. 19. 11:57
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
ha megcsalna, akkor nem hagyna elol a telefont, tudva hogy barmikor belenezhetsz...de az hogy epp beszelget es te latod, az oke, de hogy elolvasod utanna hogy kivel mit beszelt, tulzas
2021. febr. 19. 11:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak barátokat, akikkel vicces dolgokról tudtok beszélgetni és akkor nem leszel rászorulva a pasid messengerére. Egyébként a barátai meg az anyja is tudják, hogy te is minden üzijüket olvasod? Szerintem a barátodat már ez eléggé zavarja csak nem akar megbántani/nem meri elmondani, ezért törli őket. Kattanj le a telefonjáról és nem lesznek ilyen problémáid.
2021. febr. 19. 12:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a viselkedését, téged kellett volna már rég kitörölnie az életéből. Nyugi, ami késik nem múlik :)
2021. febr. 19. 12:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szerencsétlen nem meri megmondani, hogy de, ZAVARJA. Semmi közöd a haverjaival folytatott beszélgetésekhez. Ha arra megkér néha, hogy az anyjának válaszol, az nem jelenti azt, hogy bejárásod van a privát beszélgetéseibe. Én tökösebb lennék és ki is vágnálak.
2021. febr. 19. 12:49
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
Énis törlöm a korábbiakat vagy kevésbé fontosakat, pusztán azért mert szeretem ha rend van.
2021. febr. 19. 12:51
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Saját tapasztalat, hogy az exem akkor kezdte kitörölni az üzeneteket, amikor elkezdett csalni engem a haverja húgával. Igaz, én sosem néztem bele a telefonjába, egyszer mellettem ült kanapén és együtt akartunk megírni egy névnapi köszöntőt a nagypapájának, akkor kérdeztem meg tőle, hogy miért vannak kitörölve az üzenetek, persze neki is ez a nagyon gyenge válasza volt, hogy "ne foglalja a helyet". Aztán elkezdtem gyanakodni, hogy valami nem oké és kicsit jobban odafigyeltem a viselkedésére.
2021. febr. 19. 12:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

ha megtudnám, hogy a barátnőm/barátom, gyerekem megosztja a PRIVÁT, akár bizalmas információkat is tartalmazó beszélgetéseinket az épp aktuális párjával 8de akár a házastársával is), meginogna a bizalmam. Benne.

Ezek azokra tartoznak, akik között zajlik és igen gyenge kifogás, hogy azt állította nem zavarja, hovatovább akármilyen blődli, vicces, komolytalan témákról is beszélgetek éppen, nem azért teszem, hogy más is olvasgassa. Aki veled akar csevegni, majd neked ír. borzasztó tiszteletlen a másik féllel szzemben, te meg ha szórakozni akarsz, tedd a saját, privát beszélgetéseiden belül, ne a partnered üzenetein kacarásszál.

elunta valószínűleg, hogy a atapéta színéről sem beszélgethet egy egészségeset, a nélkül, hogy tudná, kettejük közta marad, hovatovább eddig is minden beszélgetését úgy kellett alakítani miattad, hogy még véletlenül se kerüljön olyan téma szóba, ami intímebb, vagy privát, mert te úgyis mindent elolvasod.

Már megbocsáss, de normális vagy te?

Miért nem lehet ennyi privát szférát meghagyni a másiknak? Ha ő ajánlaná fel, hogy olvasgasd, akkor is illene visszautasítani és nem megalázni a beszélgetőpartnereit azzal, hogy nyilvánossá teszi azt, ami két emberre tartozik.

Ha valaki nyilvánosságra vágyik, ír nyílt poszthoz, vagy csoportba, jha privátban teszi, akkor azt feltételezi, az 2 meber között marad. ha meg mindkettőtöknek üzen valaki, azt egyértelműen jelezni fogja előre. Pfejj...

2021. febr. 19. 13:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!