Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a véleményetek arról, ha egy (amúgy vonzó) nőnek van pár tetoválása? Kizáró ok lenne ismerkedésnél?
Ezen az oldalon mindig arra hajlanak a férfiak, hogy nem tetszik nekik.
A valóságban amikor megtetszem valakinek akkor amikor meglátja a tetkóimat akkor tetszik nekik.
Habár rajtam nincsenek firkák, inkább teljesen élethű állatok.
De lehet, hogy akiket ez zavar azok nem is állnak szóba velem, én nemtudom, de nagyon mást tapasztalok, mint amit itt látok.
Simán lehet az is.
Az apró melleimmel se volt baja egyiknek sem, mivel gondolom eleve azok próbálkoztak nálam akiknek ez megfelel.
De te elég frusztrált vagy :) rossz lehet.
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Amire rá akartam világítani, hogy a férfiak szexuális ízlése igencsak széles skálán mozog. Gyakorlatilag ha egy nő nem feltűnően ronda, vagy nincs nagyon elhízva, akkor kívánatos. De attól még a tetoválások nem lesznek vonzóak. Nem a tetoválás miatt lesz vonzó a nő, hanem annak ELLENÉRE.
A mellméret hasonló. Kis mell, nagy mell. Mell, mell, azt kész. Nőből van, nem túl öreg, nem túl csúnya, nem túl dagadt, akkor feláll rá.
Az meg hogy egyből személyeskedni kezdesz - hát elég sokat elárul rólad...
Igen, csak valamiért ezt elsőre nem sikerült normális stílusban kifejezned. És nem is a kérdésre válaszoltál, hanem nekem.
Pedig egyébként valahol egyetértek. Ez előző kérdésnél épp írtam, hogy mennyire taszít a fültágító mégis ennek ellenére is mennyire vonzott egy férfi.
Mi az, hogy nem a tetoválás miatt lesz vonzó egy nő, hanem annak ellenére? Szóval csak a férfiak tetováltassanak, rajtuk lehet vonzó? Vagy egy hasonlóan televarrt (szerintem ez a nő amúgy messze van attól) férfi se fogja vonzónak találni az ilyen nőket, mert a tetoválás nem nőies? 😅
Nálam egyébként pluszpont az igényes tetoválás egy férfin, de ha valaki bejön, az tetoválás nélkül is bejön.
Az lelki sérült dologra meg inkább nem reagálnék.
Nem jönnek be a tetkós nők, semmilyen mértékben. Még a kis szívecske sem.
Más találhat vonzónak akár tetkósat, akár tetkó nélkülit, de számomra csak az utóbbi.
Nem ítélem el akinek van, viszont barátnőn nem nézegetném.
"Szóval csak a férfiak tetováltassanak, rajtuk lehet vonzó?"
Ez kicsit olyan, mint ahogy egy férfin egy nagyobb heg is lehet szexi mint egy harci sérülés, egy nőn viszont nem lesz az. Tetkó is ugyan ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!