Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabuu kérdése:
"Megijesztesz! " Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Egyik este egy srác, megkért, hogy hosszan nézzek a szemébe. Ez megtörtént és azt mondta, hogy "megijedek tőled" és mosolygott. Semmi nyomulósat nem mondtam neki, semmire sem utaltam.Fiúk, mit jelent ez?2010. aug. 17. 12:37
11/23 anonim válasza:
Láttam már pár ilyen videót, a rohadt életbe:) Rutinosan néztem:)
12/23 anonim válasza:
linkeljetek már ilyen videókat még:D
13/23 anonim válasza:
Volt egy olyan, hogy az volt a duma, hogy egy új autó reklámfilmjét forgatták és a film közepén tök véletlenül lefilmeztek egy ufót, vagy valami hasonlót, de alig lehet látni. Néztem, mint egy marha, hogy hol van, kb. 2 centiről, azt bejött egy ilyen fej, azt hittem, összeszarom magam:)
14/23 anonim válasza:
Tudtam hogy ilyesmi lesz még is megijedtem :D
16/23 anonim válasza:
Bocsi kérdező !:D de ezt nem hagyhattam ki és örülök, hogy ennyi embert feldobtam :DDDD
Amúgy szerintem bejösz a srácnak és ennyi !
ui: van még talán hasonló küldöm ha rátaláltam :D
17/23 anonim válasza:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:06
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Pedig annyira tudtam, hogy ekkora dög dolog lesz :)
Kérdező: vagy nagyon csúnyán tudsz nézni vagy nagyon kiéhezetten :)
18/23 anonim válasza:
:DDD
azért ezt úgy mondjuk éjfél után, amikor tényleg mindenki majd leesik a székről na majd akkor fogom kiírni kérdésben :)
További rémisztő szép napot !:D
19/23 anonim válasza:
20/23 199303 válasza:
hu én azt amit valaki belinkelt pár napja mutaták nekem:D megjedtem töle most végig se néztem csak bele lestem nem vártam meg azt a valamit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!