Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem ezt a stílust lekezelőnek?
A párom azt mondta, hogy “ha jól viselkedsz, elviszlek nyáron a kedvenc helyemre”. Nekem ez kicsit degradálóan hangzott, mintha ovis lennék. Ti mit gondoltok erről?
36/f, 28/n
8.
Akkor gondolom valamilyen választ akarsz hallani, ezért rántottál ki egyetlen mondatot. Nincs ezzel baj, csak ha már előre eldöntötted, akkor... minek a körítés? Amúgy megértem, szerintem is tahóság az ilyen mondat, bár az örök aranyérmes "a kabátom többet ér, mint az életed"-et meg sem közelíti.
12.
Akkor most mindenki írja be, hogy "Igen az" és ennyi? Ez olyan üres.
15: vagy írja be, hogy nem, ha nem tartja annak.
Talán tiszteletben kellene tartani annyira a kérdezőt, hogy nem offolod és nem a saját agymenéseidet rakod alá, mert neked az érdekesebb.
15.
De ezt mindenki elítéli, így nem lesz aki azt írja, hogy ez nem bunkóság, maximum bizonyos kontextusban, ezért írtam a második válaszban egy olyat ahol nem feltétlenül az (bár azért igen). Minden mondat értékelhető pozitívan és negatívan is és mindent csak úgy lehet értékelni, ha a teljes képet látjuk.
Ha poénból mondta, akkor szerintem belefér, a barátommal mi is van, hogy így viccelődünk egymással. Viszont ha komolyan mondta, akkor jogosan érzed lekezelőnek, mert egy jól működő párkapcsolat alapja, hogy a felek egyenlőek, nem az, hogy mint egy szülő viszi ide-oda a gyerekét, ha az jól viselkedik.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!