Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a jelenség?
Figyelt kérdés
Ma figyeltem fel erre a dologra...
Teljesen nyugodt állapotban, a heréim "mozognak" :O:O
Lassan, nyugodtan jobbra, balra dőlnek, mintha egymást tologatnák, holott én nem is mozgok
Ez micsoda? Normális ez a jelenség?
2010. aug. 17. 00:15
11/18 A kérdező kommentje:
00:54
Na végre egy értelmes, és ide kötődő válaszoló.
Légzéssel, hmmm.
Majd megnézem, hogy levegővétel nélkül mozognak e. :)
2010. aug. 17. 00:56
12/18 A kérdező kommentje:
Ahogy a leírásban szerepel, jobbra-balra dőlnek.
2010. aug. 17. 00:56
13/18 anonim válasza:
jobbra-balra nekem is, most néztem meg :D nem hiszem, hogy ez nekem pont most jött elő, szerintem normális dolog, vagy az enyimeim is kiakarnak kelni:)
14/18 anonim válasza:
én pedig a vicces fiu vagyok.. tudod az iskolázatlan paraszt! h ne offoljak! semmi köze a légzéshez, hanem a testhőmérsékleted hez van köze, mivela spermáknak mindig ideális hőmérsékletet biztosit a tested ha modja van rá (ezért nem szabad szűk gatyát hordani h legyen mozgása) teljesen normális jelenség, ne sz.arj be...
15/18 A kérdező kommentje:
Na ez már kielégítőbb válasz volt, azonban hogy fenn tartsa a szervezetem a kellő hőmérsékletet, ezt "alkalmazza" ??
A jobbra-balra való dülöngélést? :O Eléggé valószínűtlennek tartom, bár...
2010. aug. 17. 01:04
16/18 A kérdező kommentje:
Jaa, hogy ezzel a kis mozgolódással próbálja lehűteni...
Ahhha. Miért nem lehetett ezzel a válasszal kezdeni.. :/
2010. aug. 17. 01:06
17/18 anonim válasza:
igy van, igy hűti le, mivel a test ,,elvileg" nem állandó hőmérsékletű, igy a mozgással kompenzálja a hőmérséklet ingadozást. nem nagyon emlékszem rá,mivel általánosban tanultam bioszból,ezért lehet pontatlan a dolog, de ez a lényege! és mivel épp zuhanyoztál, gyanitom ezért láttad h intenzivebben mozog! de mostmár higgadj le vazze! minden kérdésre fogsz hülye választ kapni és a 00:35 ösé tényleg jo poén volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!