Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt csak ilyen megkeseredett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt csak ilyen megkeseredett emberek vannak?

Figyelt kérdés

Hogy van az, hogy egy nő kérdez valamit, a férfiak nagy része rögtön támadó, vagy undorító stílusban ír választ?

Itt mindenki ilyen megkeseredett és célja, hogy mások is úgy érezzék magukat?

Van olyan itt egyáltalán aki meg van elégedve magával erről az oldalrol? :D

#Miiiiiert?
2021. febr. 13. 00:22
1 2
 11/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Van egy-két megveszekedett i**óta, ezek nyomják a férfi/nőgyűlölő f*szságokat. Az egyik gyökér majomnő szerint bennünket, férfiakat kasztrálni kéne, mert mind állatok vagyunk. A másik sokadik x-et betöltött p*csfej azt nyomatja, hogy a "nők tudják már, hol a helyük"... Ahogy előttem is mondták, ez mindig ugyanaz a pár nyomorék. Nem kell(ene) velük foglalkozni(, illetve foglalkozzak, de eldurran tőlük az agyam, és másnak is el szokott - jogosan)...
2021. febr. 13. 07:59
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

Én meg vagyok elégedve magammal.

Te is összekevered a látszatot, illetve a látszat keltését a valósággal. Ha én beszólok a lúzer női kommandónak itt, akkor te is meg a többi is rögtön azt írja, hogy milyen sza.r életem van, mert ezt szeretnétek hinni.

2021. febr. 13. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!