Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen férfiről tapasztalatotok?
Sziasztok. Sajnos elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Eddig csak 1 párkapcsolatok volt még tini koromban (16 évesen). Ezért szeretnék kérni, tőletek pár véleményt, tapasztalatot.
Kezdem az elejétől. Van egy fiú, akivel egy egyetemre járunk. Nekem ősz eleje tájékán egy kicsit tetszett, azóta már más tetszik, vele szemezgettünk is.
Szóval az a fiú (nevezzük Alfrédnak) aki tetszett nekem ősz elején, annak a haverja rám írt tegnap délután, hogy Alfrédnak szimpatikus vagyok és írjak rá. Mert hogy szívesen megismerne. Nekem is szimpatikus. Csak számomra kissé érdekes, hogy a haverjával üzent, hogy keressem fel. Lehet, hogy én vagyok berögzült gondolkodású, de nem úgy van hogy neki illene felkeresni engem és nem üzengetni? Vagy ezzel így semmi probléma?
(helyesírási hibákért elnézést, igyekeztem kijavitani, csak a telefonomon be van kapcsolva az autocorrect)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!