Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom összejött egy 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom összejött egy 25 évvel idősebb férfival, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

19 éves volt amikor összejöttek, akkor vegzett a gimiben, most 22 eves mar 3 eve egyutt vannak a ferfi 48.

Ez számomra megdöbbentő. 4 evvel fiatalabb nálam.

Miota egyutt vannak a lanyom abbahagyta az egyetemet és folyamatosan pótanyukát játszik a barátja gyerekeinek. Szereti őket.

Mindenki azt hiszi a pénzért van vele, de a férfi nagyon szegény, ilyen művész ...egy garzonban lakik Budapesten és nem igazán van munkája. Raadasul depressziora hajlamos es ha rosszul van a lanyom is teljesen atveszi.

Azt reméltem, hogy ez csak egy 1-2 eves fellángolás de mar 3 eve jarnak, egyutt laknak.

A lanyom alapvetoen egy okos, karrierista ember volt, csomó céllal és álommal, de az egyetemet is otthagyta mert nem volt mellette ideje a baratjara.

Gyereket is akar meg csaladot, megis miota ez a kapcsolat tart es a gyerekekre vigyáz mar errol is lemondott.

Attol felek akkor szakitanak mikor mar tul keso

2021. febr. 7. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Kívánj nekik sok boldogságot.
2021. febr. 7. 16:33
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Mindenképp beszélnem kell vele úgy tűnik. Eddig bíztam benne, hogy a barátnői észhez téritik mert tudom, hogy aggódnak érte, nem sokat találkozik velük mióta együtt vannak.

Én nem akarom elvágni magamtól a lányom, mert egyedül neveltem 11 éves kora óta, nekem csak ő meg az öccse vannak.

A jövőképéről már kérdeztem és azt mondta egyelőre nincsenek tervei (feladta a vágyott karriret) és vendéglátósként dolgozott. Csak ennek a férfinak él, imádja téynleg ha a barátja jól van (nem depressziós) akkor nagyon boldog, de ha a férfi szenved ő is letört...

2021. febr. 7. 18:44
 13/14 anonim ***** válasza:

1. Bőven ráér, hagyd rá.

2. Nem tudhatod, hogy nem-e EZ az őszámára jó út?

Ha szét is mennek a beavatkozásod hatására, minden jövőbeni párkacsolatánál számíthatsz rá, hogy kimondva vagy kimondatlanul, de feljön: te vagy a hibás, mert szétmartad a jól működő kapcsolatát.

2021. febr. 8. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Hagyd meg oket, 7 ev a vizvalaszto, meg a nok 30hoz kozel szoktak hazasodni, akkor ertekelkk at az eletuk, akarnak gyereket. Majd 28-30 evesen kidobja a fazont, addig szerez gyakorlatot gyereknevelesben
2021. szept. 4. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!