Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatos a szexre gondolok de más lányokkal, mit tegyek? 26F
Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatban vagyok a barátnőmmel, szeretem de már a sex nem olyan izgalmas amilyen volt az elején, próbáltam rávezetni hogy talán ki kéne próbáljunk egy édes hármast vagy valami de ő nem szeretne,én pedig volt hogy egy csinos lány hangjától is fel izgultam főleg ha sex volt a téma.Valaki volt már hasonló szituban? Esetleg valami tanács?2021. febr. 7. 08:08
1/11 anonim válasza:
Pasival mar nem szeretned a harmast, mi? Tipikus osztonleny vagy.
2/11 anonim válasza:
Én egy sármos 40-est javaslok harmadiknak.
Értékelné a csajod.
3/11 noone91 válasza:
Amit leírtál az teljesen normális. Elkezdtetek egymástól távolodni, de összeköt benneteket egy láthatatlan kötél. Ez a kapcsolat Ezt a kötelet lehet egy ideig feszíteni, de ha nem tudtok újra közeledni egymáshoz, és tovább próbáltok távolodni, akkor elszakad. Nincs új a nap alatt, megértelek téged is. A nők, de biztos a férfiak esetében is megvan az a probléma, hogy hiába szól nekik a párjuk, hogy figyelj, valami rossz, változtassunk, ignorálják. Aztán jön a hűű meg a ha, amikor kiderülnek a dolgok, és persze mehet a világ legszemetebb embere cím a hűtlen, vagy csak elváló párnak.
4/11 anonim válasza:
Na, ne csak "vezetgesd" az "édes" hármasra, hanem mondjad is.
Szerinted rögtön megoldódik a dilemmád.
5/11 anonim válasza:
Hagyd el, ennek már annyi, keress másikat aki mellett majd nem érzed ezt, addig keresd amíg nem jön az az érzés, és amíg fiatal vagy!
6/11 anonim válasza:
Miért nem csak olyanok válaszolnak, akik bele tudják képzelni magukat a kérdező helyébe, együttéreznek vele és valami segítőt akarnak neki mondani?
Az hogy nők ide jönnek vért okádani hogy "ROSSZ VAGY" az ugyanaz, amit az incelek csinálnak más kérdésekben.
7/11 anonim válasza:
Edesharmas ok. De azt akkor egy ferfivel is meg kell elnetek.... Az is ok? Mert ha nem,szakits inkabb.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat 😉
2021. febr. 7. 14:57
9/11 anonim válasza:
Ne édes hármasban gondolkodjál, hanem mondd meg a lánynak, mi a helyzet veled, kezd elmúlni a szexuális vonzalmad iránta, és szeretnéd más lányokkal is kipróbálni a szexet. Ha nyitott a nyitott házasságra, ill. kapcsolatra, akkor kipróbálhatnál újabb lányokat, aztán majd eldöntöd, maradsz-e nála. Ha ezt nem lehet vele ilyen nyíltan megbeszélni, akkor próbáld ki titokban, vagy szakítsál vele, de ebből jó házasság nem lesz, amíg nincs egy kis szünet a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!