Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztél már olyat, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már olyat, hogy a legjobb barátnődet meg akarod csókolni? Ha igen, akkor meg is tetted? Mit szólt hozzá?

Figyelt kérdés
Lány vagyok... és nem tudom, hogy mit érzek iránta. Szerelmes lennék belé, vagy csak ilyen a barátság? Nagyon szeretem... Keveset látom, és most is hiányzik. Mikor megölelem, legszívesebben megcsókolnám. Szombaton fogom látni legközelebb, bulizni megyünk fel, és már nem bírom. Félek, hogy meg is csókolom... Nem akarom a barátságot elrontani. Tényleg a legjobb barátnőm. (nem érzem magam leszbinek...)
2010. aug. 16. 13:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hátha elmúlna ez az egész! Mert nem bírnám, ha elveszteném...
2010. aug. 16. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Énis így voltam... :D Fél évig csak agyaltam rajta... mi lenne ha megcsókolnám. Aztán egyszer elmondtam neki ezt e-mail-ben. Eleinte nem volt rá vevő... de aztán kapott egy puszit a szájára. Az arcán kezdtem... aztán kicsit "félrecsúszott". Ezt ajánlom neked is. Vagy beszéld meg vele, vagy esetleg adj puszit a szája szélére. Amit még ki tudsz magyarázni... de mégis leveheted a reakcióját. Én visszakaptam xD! Egy hét múlva már jött a csók! Azóta együtt vunk. Én biszex vok... Ő heteró... Mégis működik. Nagyon szeretem, nem akartam elveszíteni, de úgy éreztem, hogy így sem bírom tovább. Szerintem próbáld meg! Valamit mindenféleképpen tegyél! Vagy rágódhatsz folyton azon, mi lett volna, ha...

Sok sikert ;) (Énis 18 vok... és 2 hónapja tart nálunk)

2010. aug. 16. 22:40
 13/17 anonim válasza:
Nah örülök hogy nem csak én vagyigy.. bár az én sztorim nem happy enddel végződik. 22:40est nagyon irigylem... nekem az ilyen érzésből amit a kérdező irt mára már ott tartok h másfél éve szerelmes vagyok belé...:S amióta elmondtam neki nembezsélünk szinte...:'(
2010. aug. 16. 22:47
 14/17 A kérdező kommentje:

Szájra puszi volt, nem is egy... És nem én adtam, hanem ő. Nem is véletlen adta. Egy buliban behúzott a budiba, és megkérdezte... (Nem ivott sokat!)

De nem tudom, hogy próbálkozzak e?! Merjek? :S

2010. aug. 17. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy bulin ugyanúgy megteheted te is, ahogy ő. Én a helyedben megpróbálnám.
2010. aug. 17. 16:34
 16/17 anonim válasza:
Gyerünk hajrá:D:D de ha szereted nem szabad ilyenekkel kapkodni inkább hivd el randira.. akár egy fagyira , sétálni stb:)
2010. aug. 17. 22:57
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát vhogy nem fogom elhívni randira... :D Vicces lenne!

Amúgy gondolkoztam ezen az egészen, és nem, nem próbálom meg! Majd lesz valahogy... Nagyobb a valószínűsége, hogy eltávolodunk egymástól, ha megteszem. Jó ez így! :P Maajd elmúlik... Lehet pár év múlva csak röhögni fogunk egy jót ezen. :D

Köszi az összes választ! :)

2010. aug. 18. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!