Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már olyat, hogy a legjobb barátnődet meg akarod csókolni? Ha igen, akkor meg is tetted? Mit szólt hozzá?
Énis így voltam... :D Fél évig csak agyaltam rajta... mi lenne ha megcsókolnám. Aztán egyszer elmondtam neki ezt e-mail-ben. Eleinte nem volt rá vevő... de aztán kapott egy puszit a szájára. Az arcán kezdtem... aztán kicsit "félrecsúszott". Ezt ajánlom neked is. Vagy beszéld meg vele, vagy esetleg adj puszit a szája szélére. Amit még ki tudsz magyarázni... de mégis leveheted a reakcióját. Én visszakaptam xD! Egy hét múlva már jött a csók! Azóta együtt vunk. Én biszex vok... Ő heteró... Mégis működik. Nagyon szeretem, nem akartam elveszíteni, de úgy éreztem, hogy így sem bírom tovább. Szerintem próbáld meg! Valamit mindenféleképpen tegyél! Vagy rágódhatsz folyton azon, mi lett volna, ha...
Sok sikert ;) (Énis 18 vok... és 2 hónapja tart nálunk)
Szájra puszi volt, nem is egy... És nem én adtam, hanem ő. Nem is véletlen adta. Egy buliban behúzott a budiba, és megkérdezte... (Nem ivott sokat!)
De nem tudom, hogy próbálkozzak e?! Merjek? :S
Hát vhogy nem fogom elhívni randira... :D Vicces lenne!
Amúgy gondolkoztam ezen az egészen, és nem, nem próbálom meg! Majd lesz valahogy... Nagyobb a valószínűsége, hogy eltávolodunk egymástól, ha megteszem. Jó ez így! :P Maajd elmúlik... Lehet pár év múlva csak röhögni fogunk egy jót ezen. :D
Köszi az összes választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!