Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom , hogy a politikának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom , hogy a politikának semmi köze a szerelemhez de mennyire sűrű az ,hogy egy baloldali és egy jobboldali gondolkodású ember jó kapcsolatban él?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire politizálnak. Ha nagyon, akkor nem sok esély van hosszú távú kapcsolatra.

Ha épphogy csak szavazni járnak, (vagy még azt sem) akkor simán élhetnek boldogan.

2021. febr. 4. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem sok esély lehet rá. Pláne itthon, ahol a jobboldal kb a Fidesz, a bal meg a Gyurcsány. (Tudom, vannak kisebb-nagyobb más pártok meg politikusok is, de kb rajtuk szoktak pörögni az emberek.)
2021. febr. 4. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Ha valaki szamara felnottkent az a meghatarozo, hogy csoportok, vagy valamelyik part adja a identitastudatat, az megrekedt a tinedzserkori bandazos szinten. Ne a csoport, vagy adott part adja mar az identitastudatat. Ne abbol szarmazzon az o vilaga, es ne fuggjon tole. Testileg lehet felnott, de komolyan nem tudnam venni. Raadasul nincs olyan, hogy hibatlan, ertkeket temak menten lehet meghatarozni, aki erre nem kepes, annak a tudatkomplexitasa gyerekes. Kar az ilyennel szobaallni. Az ilyenek szoktak altalanositas moge bujni. Nem tul fejlett gondolkodastudat jellemzi "ezeket".
2021. febr. 4. 13:32
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Engem olyan szinten nem érdekel már a politika hogy számomra teljesen mindegy kivel szimpatizál a partnerem.
2021. febr. 4. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
pont nem érdekkel ki kivel van, egyik sem jobb a másiknál
2021. febr. 4. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem attól függ mennyire fontos nekik ez, mennyire része ez az identitásuknak. Ha mindketten inkább a közép felé állnak, mint az erősen jobb vagy bal oldali gondolkodásmódhoz akkor lehet egy hosszú távon is jó kapcsolat. Viszont hogyha az egyik elítéli, utálja a melegeket, a másik meg támogatja a házasságukat és hogy örökbefogadhassanak és mindkettejüknek fontos a saját álláspontja akkor nem lehet szerintem hosszú távon boldog a kapcsolat. Ezt be lehet bármi mással helyettesíteni, migráció, blm, bármilyen megosztó dolog.

De ugyanez bármire érvényes. Akkor se lesz jó a párkapcsolat ha az egyik erősen hívő, a másik meg ateista. Vagy ha az egyik házasodni akar és 4 gyereket, a másik meg nyitott kapcsolatot gyerek nélkül.

2021. febr. 4. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nem annyira ritka - de kérdés az, melyikük mennyire radikális, és mennyire politizálnak általában. Ismerek jó pár olyan kapcsolatot, ahol egy mérsékelt baloldali és egy mérsékelt jobboldali együtt volt minden nagyobb probléma nélkül, és én is voltam ilyenben (6,5 év kapcsolat, 2 év együttélés)... egy-két kérdésben nem értettünk egyet kb.

Ha bármelyik fél radikális, ott ha esetleg együttélésig el is jutnak, mert akkora a vonzalom, hosszabb távon nehezen működik a dolog.

2021. febr. 4. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk mondjuk pont így van, hogy egyikünk elítéli a melegházasságot, a másikunk meg támogatja. Hálistennek a mi házasságunkat nem a melegházasság befolyásolja, úgyhogy nem kell egyetértenünk benne, egyiken sem vagyunk aktivisták.
2021. febr. 4. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem mindegy mennyire baloldali és mennyire jobboldali :D Pl egy náci és kommunista nem fog barátkozni egymással :D Ha érted a mire célzok.

Az , hogy valaki szereti a rockzenét, te meg nem az még nem jelenti azt , hogy ebből baj lesz, de a politika az elég sok helyen válóok. Engem ki lehetne kergetni a világból ha valaki homlokegyenest más nézeten lenne mint én. (bár én mindkét oldalban látok jó dolgokat szóval ... )

2021. febr. 4. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Két dologtól függ: mennyire fontos érték számukra a politikai identitás, illetve mennyire nyitottak ez ügyben más álláspontra.

Apósom meglehetősen fideszes, anyósom, bár nem húz a másik oldalra, megveti Orbánt. Különösebben nem téma ez közöttük.

2021. febr. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!