Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nyitottak a férfiak a fiatalabbakra?
Utóbbi időben nem igazán ismerkedtem, de eddig sem voltam annyira sikeres, mert kicsit nehezen fogadná a környezetem, hogy nálam idősebb férfiak érdekelnek.
Tudom egy menetre mindenki jó, de olyasmi érdekelne, hogy van reális esélyesem 30-40es férfit találni, aki kicsit komolyabban is vesz? Értem ezalatt, hogy nem a házassága mellé keres valakit és nem csak egy-két alkalomra, hanem kicsit stabilabban.
Nem várnék el semmilyen anyagi juttatást, csak amiatt mert idősebb, kb csak annyi “feladata” lenne, hogy legyen normális.
Ha vége lesz ennek a covidos helyzetnek, számíthatok nyitottságra ettől a korosztálytól is, mint 25-30asoktól?
A normális az kb ugyanúgy necces...
De nagyon nyitottak a fiatal korosztályra ezzel nem lesz gond. :D
Itt ugye a fő gond, hogy a korod miatt sokan nem vesznek majd komolyan, nem kezelnek társként. Kb szerencse kell hozzá.
Biztosan találhatsz csak a rengeteg jelentkező közül ki kell szűrni azokat akik csak dugni akarnak.
Hány éves vagy?
31/f
Szűréssel annyira nincsen probléma, inkább csak nem szeretnék házas férfiakba futni, akkor inkább legyen elvált.
20
Ez érthető, ha nem vagy könnyen kapható, ismerkedtek egy ideig, a házas férfiak egy idő után lelépnek.
A másik kérdés, hogy mennyire vagy érettebb a korodnál?
Második voltam.
20 az még bőven jó, nem túl fiatal, persze az számít leginkább mennyire vagy érett a korodhoz képest (legalább is nekem). A legnehezebb rész a normális megtalálása.
24/F
Simán találhatsz, kérdés össze illetek.e fejben is... ;)
f45.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!