Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hány centitől számít egy pasi alacsonynak?
Párom 183 cm. Max. 175, ami oké, mert én 170 cm között mozgok (bár láttam már irtó helyes alacsony férfit, tetszett, de egy idő után lehet zavarna). Magasabbat el tudnék-e képzelni? Hááát, talán, bár kényelmetlen lenne csókolózni.
20/L
én 170 cm vagyok, aki ennél alacsonyabb, az már alacsony nekem, de inkább legyen 180 körül, mert felveszek egy magassarkút, és akkor már megint én vagyok a magasabb.
amugy ha mégis alacsonyabb lenne egy kicsit, az se lenne nagy baj, de 165 alatt már azért nem a legjobb.
177 vagyok, ezek szerint alacsony pasi vagyok, jó tudni:D
Engem átb*sztak ezek szerint:D mert a szüleim szerint nem vagyok alacsony, a szomszéd is mondta a múltkor, hogy de magas vagyok:D
Mit gondoltok, van esélyem így csajozni vagy hagyjam a fenébe?
már hogyne lenne esélyed!
a 177 cm nem is olyan alacsony, sőt, nálunk csak ha a családomon belül nézem, senki sem magasabb 180-nál, és mégsem egyedülállóak..
baráti körben sincs túl sok magas fiú, szóval ahogy nézem az átlag 170-180 között mozog.
biztos vagyok benne hogy találni fogsz magadnak barátnőt!:)
nem tudom, de 190 feletti pasival nem olyan gyakran találkozni... egyébként meg attól függ, hogy a lány milyen magas, mert nyilván, ha van egy 185 centis csaj, akkor az nem 162 centis pasival fog összejönni.
de egy 165-170 körülinek (ami szerintem a legáltalánosabb) tökéletes a 177 centi.
Akkor mi ez a sok magas csaj itt?:D
És élőben is 10ből 6 csaj olyan magas mint én erre felé.
A másik 4nek meg ha más szempontok alapján nem jövök be vagy épp foglalt akkor igen csekély az esélye, hogy összejövök valakivel:D
170 cm alatt alacsony egy pasi. De én pont őket szeretem!:)
Feltéve, ha mellé nem nagyon vékonyak! Mert úgy már nem férfias az összkép. Valójában én a magas pasikat nem bírom, mert nem szeretek nyújtózkodni. A legjobb ha max. 1 fejjel nagyobb a fiú, mint a lány. Te a 177 centiddel pont jó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!