Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy elvesztettem a bizalmat a pasi iránt aki tetszik?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen nyomul rám egy pasi, aki nekem is tetszik. Sokszor odajön ahol én vagyok, már messengeren is tartjuk a kapcsolatot. Majdnem minden este későig beszélgetünk. Már megbeszéltük hogy mind a ketten tetszünk a másiknak és hogy majd elmegyünk ide-oda, ha majd lehet. Tegnap bejött hozzánk, de már nem voltam bent, viszont megbeszéltük hogy este beszélünk messengeren. Mikor láttam hogy elérhető, ráírtam, de nem is látta az üzenetemet, viszont órákon át fent volt, de az én üzeneteimet nem olvasta el, ezért elmentem aludni. Reggel láttam hogy későn írta hogy most elérhető és hogy elaludt mert olyan fáradt volt. Nem értettem a dolgot, mert én úgy láttam hogy fent van messengeren, de nem tudom hogy igazat mondott-e. Én két dologra gondolok, az egyik, hogy fent volt és egy másik lánnyal levelezett, aztán csak azt hazudta, hogy elaludt. Bár azt nem értem, hogy miből gondolta hogy nem veszem észre hogy fent van. A másik az lehet, hogy belépett, de elaludt és belépve maradt a messengeren. Viszont én úgy gondolom eljátszotta a bizalmamat, és lehet más lánynál is próbálkozik, de akkor nekem felejtős az egész. A baj csak az, hogy én már kezdtem magam beleélni és érzelmileg is kötődtem és bizalmas dolgokat is elmondtam neki, igaz ő is. Valaki járt már hasonlóan?#szerelem, kapcsolat, ismerkedés, bizalom, becsapás,
2021. jan. 30. 19:53
11/21 anonim válasza:
Én párom sokszor elalszik úgy, hogy a FB ott marad laptopon előtte és emiatt online-nak tűnik. Ilyen miatt nem akadnék ki rá.
12/21 anonim válasza:
Amúgy ha ennyiből ilyeneket vizionálsz, hogy bizalomvesztés, akkor tényleg veled van a baj. Tényleg ötbbet látsz te ebbe, mint ami van kettőtök közt. Te már tuti kapcsolatot látsz, a kanyarban se vagytok oda még.
Mondjuk az ilyen pitiáner dolgon való túlagyalást meg "bizalomvesztést" kapcsolatban sem lehet elviselni.
14/21 anonim válasza:
Hú de ostoba vagy. Mit nem értesz azon h aludni ment? Ez nem azt jelenti h mással beszél hanem azt h.. kapaszkodj meg.. alszik! Bizony. Durva mi?
15/21 anonim válasza:
ájdalmas volt végig olvasni is..
Nekem volt olyan, hogy párommal hajnalig beszélgettünk.
Puff egyszercsak bealudtam mert annyira fáradt voltam már, hogy elköszönni se tudtam kb.
Így persze elérhető maradtam messengeren egész éjjel, de ő nem jött egyből azzal, hogy biztos más faszival lehetek..
Ráadásul ti még együtt sem vagytok..
17/21 A kérdező kommentje:
Jó, hát megértem amit írtok. Viszont nem mondtam neki hogy miken agyaltam, ezen csak én rágódtam. Sajnos szoktak ilyen rossz gondolataim lenni, de a másikat nem idegesítem ilyenekkel. Csak nekem rossz, de magamban tartom. Nyilván próbálok ezen változtatni, ezért is nem adom ki magamból, mert nem szeretném ha bárki észrevenné hogy ilyen vagyok.
2021. jan. 31. 12:52
18/21 anonim válasza:
Fantasztikus meglepetés lesz a leendő párodnak amikor x idő után kiderülnek a rejtegetett fantáziáid.
19/21 A kérdező kommentje:
Addigra dolgozok rajta.
2021. jan. 31. 13:16
20/21 A kérdező kommentje:
Amúgy egy idő után mindig rájövök hogy én kombinálom túl a dolgokat. Csak ehhez kell a megerősítés. Van olyan barátnőm egyébként, hogy belép a facebookba és az üzeneteimet tök sokáig nem is olvassa el, pedig jó barátnők vagyunk, de csak egy idő után válaszol mindig, és addig nem is nézi meg a leveleimet, pedig látom hogy fent van. Szóval ez emberfüggő is, ki hogyan kezeli ezeket az oldalakat.
2021. jan. 31. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!