Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még változhat?

Figyelt kérdés

Férjem sosem volt egy lepedőakrobata, de korábban még örültem is neki, mert gondoltam ő sosem fog megcsalni. Kapcsolatunk elején még rendben volt a szexuális életünk, de ahogy telt az idő, egyre ritkább lett. Sokszor nem, vagy nehezen állt fell neki, mindig fáradt, vagy bevacsorázott, fájt a hasa, korán elaludt stb. Még csak 4 éve lesz, hogy együtt vagyunk, de mára odáig jutottunk, hogy 4 hónapja nem volt semmi. Nem csak ő tehet erről, sajnos már én sem kívánom őt, és az önbizalmam is teljesen letört már, miután a legszexibb cicaruhákkal meg mindennel próbálkozva is vissza lettem utasítva.

Az a furcsa, hogy totál be vagyok indulva napközben, de amikor este oda jutunk, egyáltalán nem vágyom, hogy hozzám érjen. Sokszor próbáltuk megbeszélni korábban, de nem jutottunk semmire. Ez még visszafordítható vajon? Volt valakivel hasonló?

2021. jan. 29. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek lelombozni, mert minden kapcsolat más és más, de ez nem hangzik jól. A férjed elég tunyának tűnik. Finoman nem lehetne megpendíteni neki, hogy szívesen hancúroznál többet? Nem szemrehányóan.
2021. jan. 29. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

nem fog változni, ami odáig fog fajulni, hogy te nem fogod magad egy kívánatos nőnek érezi mellette, elveszik a maradék önbizalmad, boldogtalan leszel, ő meg majd áll, és nem érti, mi a gond.

aztán egy szép napon bekopogtat az életedbe egy férfi, aki ismét a nőt fogja meglátni benned, ő meg majd otthon, a kanapén elfekve, egyedül fogja nézni a sorozatokat, és még akkor se fogja érteni, mi volt a gond.

2021. jan. 29. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 nagyon igaz!
2021. jan. 29. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt velem is és a sok sok beszélgetés ellenére nem változott semmi. A vége az lett, hogy megcsaltam.. görcsösen kerestem, hogy kelljek még a férfiaknak. (Egy pasival voltam, de többször..nem egyszeri kaland volt. Szerelmesnek is éreztem magamat, de igazából csak brutális szexuális vágy volt, jól esett az egómnak és rajongásba fordult.)

Aztán persze szakítottunk, az exem sose tudta meg, hogy megcsaltam őt. A szeretővel pedig még korábban elváltak útjaink.

Később megismertem a férjem, ő rakott össze, hogy újra értékelni tudjam önmagam.

2021. jan. 29. 23:48
 5/5 Angel3000 ***** válasza:
Kedves kérdezô! Minden hàzassàgnak vannak „mélypontjai“! Pròbàljad „feldobni“ a nemi életeteket! Pl: egyûtt sexvideofilm nézése, hàtha jobban inspiràlja a pàrodat! Minden jòt!
2021. febr. 1. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!