Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek egy ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy ilyen helyzetben, elmondanátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, fiatal pár vagytok, nagyon jó kapcsolat stb.

Párodnak van egy elég részletes családfája, amit megmutat neked. És szembetűnik egy dolog, hogy a szépanyukája (aki nem tudná esetleg, az ükszülő anyja) vezetékneve a te családfádon is rajt van, a te szépszülőd is így hívják ráadásul ugyanarról a településről származnak. Azaz elég nagy esély van rá, hogy a szépszüleitek testvérek voltak, tehát ti tulajdonképp ötödik unokatestvérek vagytok.

Tudom, hogy ez genetikailag már nem számít közeli rokonnak tehát szerintem vérfertőző kapcsolatnak se tekinthető (főleg hogy sok példa van ennél sokkal közelebbi rokonok kapcsolatára is).

De akkor is lehet, hogy valakinek ez a tudat problémát jelentene.

Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben, hogy reagálnátok, elmondanátok a párotoknak?

Illete, ha a párotok ilyennel állna elő, ti hogy reagálnátok?

2021. jan. 28. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Én mindenképpen elmondanám neki ezt az észrevételt. Főleg, hogyha eddig tényleg csak észrevétel. Aztán utána már azon múlik, hogy ő hogy reagál. Mindenképp meg akarnám tudni, hogy ez őt hogy érinti, beszélgetni vele erről sokat. Nem hiszem, hogy ez szakító-ok lenne. Esetleg ha úgy alakul utána lehet járni közösen a dolognak.
2021. jan. 28. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Túl távoli rokonság, hogy vérfertőző legyen. Elmondanám neki, aztán megállapítanánk, hogy az ősöknek is jó ízlése volt 😁
2021. jan. 28. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elmondanám. Szerintem ez még jó is érdekes is, és szerintem őt se zavarná.
2021. jan. 29. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám, de szerintem ez csak egy szimpla érdekesség, baromi távoli a rokonság.
2021. jan. 29. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Lehet hogy 5.ik generáció, lehet, hogy távoli, de attól még sanszos, hogy a közös gyereketek fogja meginni a levét a genetika miatt, vagy a közös gyereketek gyereke, vagy unokája vagy az x-edik generáció.

Mindenképpen ez olyan dolog amit meg kell beszélni a másikkal, ezt nem szabad a szőnyeg alá söpörni, mert máskülönben egy hazugságra épített kapcsolat lenne. Azzal viszont nem kell foglalkozni, hogy ki mit szól, de viszont mérlegelni kell a genetikai rizikót. Viszont ha ezt a részét igazán felelősségteljesen gondoljátok manapság már tudtok genetikai vizsgálatra menni, az mas kérdés, hogy a dns vizsgálatnak is van veszélye erkölcsileg. De ott az öröklött betegségektől kezdve több mindent fel tudnak térképezni, és így objektívan is tudjátok látni a helyzeteteket. De ez csak egy opció, nektek kell tudni mit akartok.

2021. febr. 6. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
A kereaztnév meg nincs ott?
2021. febr. 6. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Mindenképp megbeszélném a dolgot a párommal, és a tudat, hogy lehetséges köztünk egy rokoni ág, lehet nem tudnám folytatni a dolgot.
2021. febr. 6. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a fejleményeket, hogy vajon „családban marad-e”. 😁
2021. febr. 7. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!