Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondnak számít, ha a csaj akivel járni szeretnék az 15 éves és én 23 vagyok ha nem létesítek vele szexuális kapcsolatot?
Le lehet pontozni, de a saját korosztályú srácok is ugyan úgy bele viszik a szexbe, mint egy 7 évvel idősebb. Nem a koron fog múlni.
Vicces, mikor azzal dobálóznak, hogy nem egy szinten vannak, meg sok a hét év. Miért, az agyilag zokni egy korú pasik mivel jobbak?
Akik csak baszni akarnak mindent ami mozog? 14-15 évesen kezd el érdeklődni egy fiú a szex iránt, én is 14 éves voltam, az más kérdés, hogy nem jött össze soha semmi. De vágytam rá és érdekelt volna. Aki olyan is megteheti, már 15 évesen fogja csinálni.
Sógornőm 16 éves fia is már túl van nem egy lányon.
Ez valóban nem pedofília. Akit a tinik vonzanak, az efebofil. Az egyetlen különbség, hogy ezt csak a társadalom ítéli el, jogilag nem büntetik.
Ettől még gondolkodj el, ha nem esik nehezedre a művelet, hogy felnőtt férfiként mit akarsz egy épp hogy általános iskolát elvégző kislánytól. Neki a lecke és a tanulás a napi téma, este 9-10 körül haza kell érnie, a szülei engedélye nélkül nem mehettek sehova (erre kiterjed a jog, simán hazavitethetik rendőrrel), egy jobb szórakozóhelyre nem engedik be, egy lottószelvényt nem vehet 15 évesen.
Neked komolyan elég annyi, hogy nézegeted, és hallgatod, hogy hülye a matektanár, milyen az új album, milyen lesz a körme hétvégén, és köcsög faterja nem engedi el este? Szerinted lesz közös téma?
13: így van! A kérdés nem az, hogy jogilag büntetendő e, sőt szerintem még csak az sem, hogy társadalmilag elítéhető e.
A kérdés, hogy egy 23 éves mit akar egy gyerektől (mert bizony 14, sőt 16 évesen ugyanúgy gyerek, mint 13 évesen). Ebben a korban még év-év viszonylatban rengeteget fejlődik és változik valaki személyisége, aki meg 23 évesen egy gyerekre bukik, azzal komoly pszichés problémák vannak akkor is, ha egyébként sem a társadalom, sem a szülők, sem a törvények nem szólnak semmit
17: én is ismerek ilyen férfit. Ő már 45, és mostanra eljutott a 20-21 éves csajokig.
Akárki, akármit mond, ez nem egészséges. Akkor sem, ha a kislány azt hiszi, hogy ő mennyire érett, és ideje egy ilyen kapcsolatnak.
F
"Le lehet pontozni, de a saját korosztályú srácok is ugyan úgy bele viszik a szexbe, mint egy 7 évvel idősebb. Nem a koron fog múlni." Ebben teljesen igaza van. Ne tudjátok meg, hogyan beszélnek egyes tinisrácok a lányokról. Az anál az elvárás, ha a lány nem akarja, akkor megszégyenítik, kizsarolják.
Napi szinten hallom hogyan beszélnek/tek a héven tinik, így megszopatná, getzi, kr-va, stb.
Nem vagyok bezzegrégenes, meg tiniket ekéző. Voltak nekem is olyan osztálytársnőim, akiknek idősebb barátjuk volt, nem lett semmi bajuk.
Viszont, ha lányom lenne, valószínű én sem örülnék nagyon ennek.
Sajnos ez sem fekete-fehér téma.
Én pl. nem tudnék 15 éves fiúval járni, a hideg is kirázott.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!