Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy a csúnyácska lányok rám szállnak?

Figyelt kérdés
Többször megtörtént már ez hogy egy új közösségben (egyetem / munkahely) a csúnyácska lány rám szállt tehát ha csak alkalma volt rá beszélt velem, felajánlotta hogy menjünk együtt ide oda meg jelöljem be facebook-on stb. Nem tudom ezt mire véljem, mert más fiúval meg nem is nagyon beszélnek, valamiért engem találnak be mindenhol. Ne értsetek félre, semmi gondom a barátkozással, de nem szeretnék párkapcsolatot meg zavaró ez a nyomulás. Lehet az a gond hogy mindenkivel kedves vagyok meg nehezen mondok nemet? Ezért úgy gondoljál hogy rám tudják erőltetni magukat mert úgy sem fogom elhajtani őket?
2021. jan. 26. 21:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%
Egyebkent ne legy onzo... lannyal beszeld meg vedd ember szamba kuld el
2021. jan. 26. 21:47
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
#8: Akkor kérdezd meg tőlük, hogy "Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem értetted meg, amit már százszor elmondtam neked?". Ja, ezúton szólnék azoknak, akik lepontozzák majd ezen válaszomat, hogy ha egy férfi zaklatna ugyanilyen formán egy nőt, hogy "gyere már el velem ide meg oda", akkor mindenki hörögne, hogy milyen mocskos férfiak vannak, akik nem hajlandóak észrevenni, hogy nem kellene az illetőnek, szóval ennek figyelembevételével kéretik megítélni és pontozgatni a hozzászólásomat.
2021. jan. 26. 21:48
 13/26 anonim ***** válasza:
Hatarozottan
2021. jan. 26. 21:51
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
#11: Ez ugye most vicc akart lenni? Egyrészt a kérdező már x alkalommal megmondta a csajnak, hogy "NEM", másrészt meg nem kell nyalni a nők seggét, akkor senki sem szólal fel, amikor a nők nem veszik emberszámba a férfiakat, és sokkal sunyibb módszerekkel (eltűnés, hülyítés stb.) próbálják lerázni az illetőt.
2021. jan. 26. 21:52
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Az az oka, hogy nincs melletted egy szép nő.

Ha nincs nőd, akkor a csúnyácska lányok is úgy gondolják, hogy van esélyük nálad. És teljesen jól gondolják. És a csúnyácska lány is lehet csinos, baromi jó az ágyban, kedves, értelmes.

Tehát a melletted lévő nő beáraz téged a többi nő szemében.

Ha van olyan barátnőd, akit a többi jó nőnek tart, vagy úgy gondolják, tapasztalják, hogy a legtöbb pasinak bejönne az a nő, akkor fel leszel értékelve. A csúnyácska lányok esélyt sem adnak maguknak, a szépek viszont közeledni akarnak hozzád.

Tudom, leegyszerűsítettem, de nem alaptalan, amit írtam.

2021. jan. 26. 22:22
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem éltem még ki magam.

Mindig csak ábrándozok, de nem merek egy pasival sem lefeküdni.

Megszoktam a naponta kétszeri szeretkezést. Nem tudok lemondani rola.

Ugy élvezem, hogy bomlanak utánam a fiuk én meg csak válogatok a szexben.

Kell nekem a fantáziadus szex, nem tudok egy unalmas pasinál leragadni.

Ennyit a magad kiéléséröl. Ha neked fontos a jobbra-balra kefélés akkor a századik pasi után is azt fogod keresni! Ha meg nem akkor megelégszel eggyel. Ez a nem éltem ki magam szöveg csak takarozo!! Ismerd meg magad, legyél öszinte és élj ugy ahogy jo neked!

2021. jan. 26. 23:07
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
16 vok! Bocsánat valahogyan "eltévedt" ez a hozzászolásom. Nem ide szántam!!
2021. jan. 26. 23:09
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#15: "És a csúnyácska lány is lehet csinos, baromi jó az ágyban, kedves, értelmes." Mert bárki összejönne olyannal, aki nem tetszik neki, ugye? Akkor meg abba kötnétek bele, hogy neki minden mindegy, csak pihához jusson. Szerintem te sem jönnél össze olyannal, akit nem találsz vonzónak, akkor meg ne a másik ember faszát verd már a csalánba, hogy neki mit kellene tennie...
2021. jan. 27. 07:29
 19/26 anonim ***** válasza:
12%
A hipergámia az oka. Ergo a ronda nők azthiszik hogy jár nekik az átlagos férfi állandóra.
2021. jan. 27. 07:56
 20/26 anonim ***** válasza:
20%
A nőknek nincs realitásuk.. Mindig a jobb kell nekik 4 vagy 5 ős csajoknak is 7/8-as pasi minimum.
2021. jan. 27. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!