Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő amennyi után ghostingoltak? Vagy te ghostingoltál?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 14:38
1/5 anonim válasza:
szegyellem, de 5 randi utan volt egy srac, akinek egyszeruen keptelen voltam visszairni.. halogattam, aztan egyre rosszabb lett, de az is teny, h o sem keresett.
2/5 anonim válasza:
Nem volt még ilyen. Nem vagyok egy elmebeteg, sunyi, gerinctelen, bunkó paraszt, hogy ilyet csináljak, és szerencsére én se futottam bele ilyenbe soha, bár nem is szoktam társkeresőzni.
3/5 anonim válasza:
Csak sima beszélgetéseknél (nem kapcsolatra törekvőeknél) előfordult velem is. Ennek több oka lehet
1.A másik fél havonta-kéthavonta reagált. Nekem erről az jön le, hogy a másik félnek nem okoz örömet a beszélgetés.
2.Nem okozott örömet a beszélgetés számomra és így inkább nem írok többet. Nem kellemes ez az érzés, mert úgy cselekszem ilyenkor, ahogy magamtól elvárnám...
4/5 anonim válasza:
6 hónap. Ha olvasod ezt Nóri , remélem azóta dolgozott a karma. 😉
5/5 anonim válasza:
#4 átérzem🥺. Nekem 2 hét, 3 hónap és 5 hónap😳. Valamiért velem szeretik ezt csinálni🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!